Henderson forlænger med Grimsby

Dean Henderson har haft stor succes i Grimsby, og har i dag forlænget lejeopholdet frem til sommerpausen.

19-årige Dean Henderson blev i december sendt på en måneds lån hos Grimsby i League Two. Han fik debut på Boxing Day, og har siden gjort det fantastisk i målet for Grimsby, der nu nærmer sig en plads i toppen af rækken og dermed chancen for oprykning.

Henderson har været fast mand siden sin debut, han har blandt andet leveret fire clean sheets og flere gange været man of the match for Grimsby. Den unge målmand, der er med omkring ungdomslandsholdet, er højt elsket af supporterne på Blundell Park, grundet de mange vigtige redninger og hele hans karisma i målet.

– Jeg er glad for at skrive under, og vil først og fremmest gerne takke manageren, for at vise mig tillid, og jeg glæder mig til at se hvad sæsonen kan ende med for os. Fansene er også helt utrolige, jeg vil ikke lyve, de er fantastiske, og får mig til at føle uovervindelig.

– Jeg er glad for måden fansene har taget i mod mig. Jeg spiller med masser af passion, og de giver mig en masse tilbage, det er forrygende. Det er skønt at have et godt forhold til supporterne, så det betød en del for beslutningen om at blive her resten af sæsonen, siger Dean Henderson i følge Manchester Evening News.

Henderson havde angiveligt flere andre klubber at vælge imellem, blandt andet klubber fra højere rækker i det engelske ligasystem, men valgte altså at blive resten af sæsonen i Grimsby. Næste opgave for Henderson og co er i weekenden, hvor det gælder en udekamp mod Stevenage.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Tuanzebe nærmer sig debut

Næste artikel

Optakt: Hull - Manchester United

ANNONCE