Optakt: Jagten efter klubbens 13. FA Cup-trofæ indledes mod Aston Villa

Mandag aften gæster Aston Villa Old Trafford i tredje runde af den traditionsrige engelske pokalturnering, FA Cup.

Holdet skal forsøge at jagte klubbens 13. trofæ i rækken og dermed hale ind på Arsenal, der lige nu sidder på rekorden med 14 triumfer i alt.

Efter nederlaget mod Wolves i Premier League og en uge, hvor der har været mange rygter om, at der hersker en form for kaos i klubben, skal spillerne forsøge at vise, at de spiller for ét af de største hold i verden.

Vi kommer formentlig til at se et hold bestående af en masse profiler, men der er såmænd også chance for, at Rangnick vælger at stille op med folk, der ikke har en vanlig plads i staropstillingen, herunder eksempelvis Jesse Lingard og Donny van de Beek.

United vil uden tvivl få kamp til stregen – især med tanke på holdets nuværende form.

Omvendt har Aston Villa formået at vinde 4 ud af 8 kampe, siden Steven Gerrard blev ansat som manager i slutningen af november, og det ville på ingen måde overraske nogen, hvis de gik 100% efter at spille sig så langt i turneringen som overhovedet muligt.

Det er endnu uvist, hvorvidt Maguire og Lindelöf vil være til rådighed igen, hvorfor vi muligvis igen får lov til at opleve Phil Jones i forsvaret, der udmærkede sig senest mod Wolves ved at levere en fornem præstation – endda i hans første kamp i over to år.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles mandag den 10 januar, klokken 20:55 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Michael Oliver.

Skader og karantæner:

Det er usikkert, hvorvidt Victor Lindelöf, Harry Maguire og Anthony Martial vil være til rådighed. Holdet kommer helt sikkert til at mangle Pogba, der stadigvæk har problemer med sit lår – samt Bailly, der er rejst til Cameroun for at deltage i AFCON.

Tyrone Mings og Ollie Watkins vil begge være til rådighed for gæsterne, efter de missede seneste kamp mod Brentford. Ashley Young, der som bekendt tidligere har spillet for United, er tvivlsom op til opgøret (tåskade). Leon Bailey (knæ) og Marvelous Nakamba (lår) er begge ude med langtidsskader.

Aston Villa nåede ikke at indregistrere nyindhentede Phillipe Coutinho i tide, hvorfor han heller ikke står til rådighed.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
Henderson
Dalot – Varane – Maguire – Telles
Matic – van de Beek
Bruno – Lingard
Sancho – Rashford

Aston Villa
Martinez
Cash – Mings – Konsa – Targett
McGinn – Luiz – Ramsey
Buendia
Ings – Watkins

Hold øje med:

Aston Villas farlige headere. Vi skal være ekstra opmærksomme på Aston Villas målfarlige forsvarsduo, Konsa og Mings, der har for vane at score flere vigtige mål. Det kunne også tænkes, at Gerrard vælger at stille op med Kortney Hause, der netop scorede mod United i deres sidste indbyrdes møde.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror umiddelbart, at vi får en meget tæt kamp at se. Jeg håber, at drengene viser, hvad de er lavet af, men troen på, at vi hiver en stensikker sejr ud af kampen, er ikke særlig stor. Skulle jeg sætte mine penge på et resultat, vil mit bedste bud være, at kampen ender med at blive afgjort i forlænget spilletid. Uafgjort 1-1 i ordinær.

Vidste du, at…

United endnu ikke har formået at vinde en FA Cup-kamp, hvor Michael Oliver har været dommer. Seneste kamp med ham som dommer endte i et nederlag til Chelsea i finalen i 17/18-sæsonen.

TV: 
Kampen vises på 6’eren, Discovery+ og Viaplay.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Middlesbrough kan vente i FA Cup

Næste artikel

Rangnick: Cavani skal ingen steder

ANNONCE