Rangnick: Cavani skal ingen steder

Edinson Cavanis kontrakt udløber til sommer, hvorfor der har været store spekulationer om, hvorvidt han muligvis allerede ville forlade klubben i januars transfervindue.

De spekulationer maner Ralf Rangnick nu i jorden i et interview med SkySports.

Selvom Cavani foreløbigt kun har startet inde i fire kampe i indeværende sæson, har Rangnick tidligere udtalt, at han har været “desperat” efter at beholde den uruguayanske skarpskytte. Og nu ser det altså ud til, at manageren får sit ønske opfyldt.

“Jeg fortalte ham, at hvis det var op til mig, ville jeg have, at han skulle blive, og det har jeg haft en samtale med ham om,” siger Rangnick og uddyber:

“Vi talte sammen i næsten en halv time, og han fortalte mig, at han helt sikkert vil blive indtil slutningen af sæsonen.”

Den 63-årige tysker lægger heller ikke skjul på, at han er glad for at have Cavani i truppen, idet han bidrager med kvaliteter både på og udenfor banen.

“Han fortalte mig, at jeg sagtens kan stole på, at han vil yde sit bedste for holdet og forsøge at være en rollemodel for de yngre spillere.”

“Det er rigtig gode nyheder for mig (Rangnick red.), fordi ‘Edi’ er en af de spillere – med sin enorme mængde erfaring, hans mentalitet, hans arbejdsmoral – som virkelig kan fungere som en perfekt rollemodel for andre spillere.

Edinson Cavani kan gøre sig forhåbninger om at få plads i startopstillingen, når Aston Villa gæster Old Trafford mandag aften i tredje runde af FA Cup. Ifølge Rangnick er han i hvert fald klar til at spille.

“Han er tilgængelig, og han er glad for at spille. Og selvom han muligvis ikke spiller, vil han stadigvæk forsøge at være den bedst mulige rollemodel for de andre,” slutter Rangnick.

Kampen mod Aston Villa kan følges direkte på enten 6’eren, Discovery+ eller Viaplay i aften fra klokken 20:55.

Forrige artikel

Optakt: Jagten efter klubbens 13. FA Cup-trofæ indledes mod Aston Villa

Næste artikel

Keane kritiserer Maguires udtalelser: Bedømmer spillere på deres præstationer

ANNONCE