Optakt: Kan sejrsstimen fortsætte?

Erik ten Hag skal forsøge at få tre sejre i træk, når turen torsdag aften går til Leicester. Læs optakten til kampen her.

Efter en helt igennem forfærdelig sæsonstart med to nederlag har Erik ten Hag fået vendt skuden en smule, hvor man de to kampe efter formåede at vinde begge.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det betyder, at sæsonstarten nu mere minder om en middelvare, som man ikke helt kan finde ud af. Har United fået en god eller dårlig sæsonstart?

Det spørgsmål kan sandsynligvis lettere besvares efter torsdagens visit til King Power Stadium i Leicester, hvor et heller ikke sprudlende hjemmehold – faktisk ligger de i skrivende stund nummer sjok i Premier League – tager imod De Røde Djævle.

Med sejre til de fleste af topholdene i runde 5 tæller intet andet end en sejr for Manchester United, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at følge med i toppen. Men bliver det så ligetil? Det finder vi snart ud af.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles klokken 21:00 dansk tid på King Power Stadium i Leicester.

Dommer:

Craig Pawson.

Skader og karantæner:

Det ser ud til, at Victor Lindelöf er tilbage efter en kort tids pause, mens Anthony Martial fortsat er tvivlsom. Phil Jones, Facundo Pellistri, Axel Tuanzebe og Brandon Williams kommer ikke til at komme i aktion.

Hjemmeholdet mangler backduoen Ricardo Pereira og Ryan Bertrand, mens playmakeren James Maddison er tvivlsom.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:
De Gea
Dalot – Varane – Martínez – Shaw
Casemiro
Fernandes – Eriksen
Sancho – Ronaldo – Rashford

Leicester:
Ward
Castagne – Amartey – Evans – Justin
Ndidi – Tielemans
Perez – Dewsbury-Hall – Barnes
Vardy

Hold øje med:

Man opfinder næppe den dybe tallerken, hvis man påstår, at man skal holde øje med Jamie Vardy, men det er generelt en meget god idé. Den engelske målkonge har det generelt med at garne, når United kommer til Leicester, så skal det blive til en udesejr torsdag aften, skal Vardy sættes i skak.

Skribentens bud på kampens resultat:

Selvom United ikke er prangende for tiden, giver de to seneste sejre noget perspektiv og selvtillid i truppen, og jeg tror, at det kan udmønte sig i en 1-0-sejr.

TV:

Viaplay og See.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Antony: Erik ten Hag bringer det bedste frem i mig

Næste artikel

Officielt: Manchester United lejer Dúbravka i Newcastle

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
1
Share