Officielt: Manchester United lejer Dúbravka i Newcastle

Manchester United bekræfter til aften, at man har sikret sig Newcastle-målmand Martin Dúbravka på en et-årig lejeaftale med en option på at gøre aftalen permanent.

Tidligere Esbjerg og Newcastle-målmand, Martin Dubravka, skifter til Manchester United på en et-årig lejeaftale.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det bekræfter Manchester United på klubbens officielle hjemmeside.

– At skifte til Manchester United er et specielt øjeblik i min karriere, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med at hjælpe holdet til at nå dets ambitioner, udtaler Dúbravka til klubbens officielle hjemmeside

– Jeg tilslutter mig en god gruppe af målmænd med meget Premier League-erfaring, og jeg ved, at vi vil presse og støtte hinanden for at opretholde en høj standard. Muligheden for at arbejde med David de Gea og Tom Heaton, er noget, jeg ser frem til.

The Athletic oplyser, at Manchester United kommer til at betale £2 mio for lejeaftalen. Hvis Martin Dúbravka starter et uoplyst antal kampe for Manchester United, bliver købsoptionen obligatorisk, og klubben skal i den forbindelse betale £6 mio. The Athletic mener dog at vide, at slovakken skal starte et markant højt antal kampe, hvis det skal blive aktuelt.

Manchester Uniteds fodbolddirektør, John Murtough, ser desuden også frem til, at Martin Dúbravka tilslutter sig Uniteds målmandsgruppe.

– Martin har bevist sig som en top Premier League-målmand, og hans erfaring og personlighed bliver god at få ind i vores målmandsgruppe sammen med David (de Gea), Tom (Heaton) og vores yngre målmænd. De vil skabe et højt performancemiljø, hvor alle er klar, når der bliver brug for dem.

Martin Dúbravka er 31 år og har spillet 175 kampe for Newcastle United, ligesom han også har slået sine folder i Esbjerg FB, hvor det blev til 76 kampe i perioden mellem 2013 og 2016. Derudover har han også repræsenteret det slovakiske landshold 30 gange.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
12
Shares
Forrige artikel

Optakt: Kan sejrsstimen fortsætte?

Næste artikel
Scott McTominay bliver tiljublet efter sin scoring mod Burnley

Startopstilling: Genvalg til alle 11 endnu en gang

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
12
Share