Antony: Erik ten Hag bringer det bedste frem i mig

Den store handel mellem Ajax og Manchester United faldt på plads for et par dage siden. I dag blev 22-årige Antony så officielt præsenteret som ny spiller på Old Trafford.

Den elegante kantspiller har skrevet under på en 5-årig kontrakt med de røde djævle. Kontrakten indeholder samtidig muligheden for at forlænge med yderligere ét år.

Antony pressede selv hårdt på i Ajax for at få skiftet til at ske. Brasilianeren lægger heller ikke skjul på, at det betyder meget for ham, at han nu kan bytte den hvide Ajax-trøje ud med den ikoniske røde United-trøje.

– Det er et fantastisk øjeblik i min karriere, at jeg nu kan blive en del af en af de mest ikoniske klubber i verden, udtaler han.

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, har utvivlsomt en stor andel i netop denne transfer. Antony spillede under hollænderen i Ajax i to sæsoner, og dette samarbejde ser han frem til at bygge videre på.

– At spille under Erik ten Hag i Ajax var perfekt for mig og min udvikling. Hans fodbold- og trænerstil bringer det bedste frem i mig, og jeg er begejstret for, hvad han har fortalt mig om hans planer og ambitioner i Manchester, fortæller Antony.

Antonys udtalelser er ledsaget af positive kommentarer fra Manchester Uniteds fodbolddirektør.

– Antony er en af de mest spændende unge talenter i europæisk fodbold, og han har den helt rigtige profil til det angrebsivrige og dynamiske hold, som Erik er ved at bygge, siger John Murtough.

Det lyder dermed til at være en plug-and-play, som Erik ten Hag har fået tilføjet til truppen.

Første gang vi kan forvente at se, om det flotte samarbejde fra Ajax fortsætter i United, bliver formentlig på søndag, når Arsenal gæster Old Trafford.

Forrige artikel

Ingen dom i Giggs-retssag: Juryen kunne ikke blive enige

Næste artikel

Optakt: Kan sejrsstimen fortsætte?

ANNONCE