Optakt: Kan Solskjær slå Lampard fire gange?

En FA Cup-finale plads er på spil, når Manchester United og Chelsea søndag aften krydser klinger på Wembley. Læs optakten til kampen her.

Hvis Manchester United i morgendagens FA Cup-semifinale slår Chelsea ud, er man gået 20 kampe uden nederlag, hvilket gør United til det mest formstærke hold i hele Premier League, hvor man senest slog Crystal Palace med 2-0 i ligaregi.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Denne gang gælder det dog ikke ligaen, men i FA Cuppen. Her er der en finaleplads og en regulær test mellem to seriøse Champions League-bejlere på plads, hvor Chelsea-træner Frank Lampard skal forsøge at holde Ole Gunnar Solskjærs formstærke United-drenge fra fadet.

Men Chelseas engelske træner har ikke haft nemt ved ovenstående i denne sæson. Tre opgør er det blevet til mellem Manchester United og Chelsea i denne sæson, og alle tre gange er det blevet til en United-sejr – to gange i ligaen og én i Carabao Cuppen.

Selvom United er mere formstærke end de længe har været, er det heller ikke et helt ueffent Chelsea-mandskab, der skal besejres i søndagens dyst. Chelsea indtager i skrivende stund tredjepladsen i Premier League og har vundet tre af sine seneste fem kampe.

Der er ingen tvivl om, at spændingen er i højsædet, når den ene finalist i 2020-udgaven af FA Cuppen skal findes. Spørgsmålet er bare, om Frank Lampard kan stoppe United-maskinen, eller om Solskjærs drenge fortsætter med at buldre derudaf.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles klokken 19:00 på Wembley Stadium.

Skader og karantæner:
Manchester United må undvære Phil Jones og Axel Tuanzebe, mens Luke Shaw og Brandon Williams er tvivlsomme – her går meldingerne dog på, at sidstnævnte formentlig bliver klar. Hos Chelsea er Billy Gilmour ude, mens N’Golo Kanté er tvivlsom.

Kampens dommer:
Mike Dean er ansvarlig for kampen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

Romero

Dalot – Maguire – Bailly – Williams

Fred

McTominay – Fernandes

James – Martial – Rashford

Chelsea:

Caballero

James – Christensen – Rüdiger – Azpilicueta

Barkley – Jorginho – Mount

Willian – Abraham – Pulisic

Hold øje med:

Amerikanske Christian Pulisic har været enormt formstærk siden genstarten, og kan med sin vanvittige fart og direkte spillestil gøre ondt på ethvert hold, og det er bestemt en mand, United skal have styr på, hvis de skal dæmme op for Chelsea-offensiven.

Skribentens bud på kampens resultat:

Solskjær har slået Lampard tre gange, og med den form, United er i, kan jeg ikke forestille mig, at han ikke kan gøre det til fire gange. United slår Chelsea 2-1 på mål af Anthony Martial og Bruno Fernandes, og så skal De Røde Djævle en tur til Wembley igen til finalen.

Vidste du, at…

– Chelsea har vundet 12 ud af sine 15 FA Cup-semifinaleoptrædener? Her var United et af de hold, der kunne stoppe “The Blues”, da de vandt tilbage i 1996.
– United skal spille sin FA Cup-semifinale nummer 30 – som er flest af alle i hele England?
– Odion Ighalo er Uniteds FA Cup-topscorer i denne sæson med sine tre mål?

TV:
Kampen sendes på TV3 Max og Viaplay med optakt fra klokken 18:30.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ighalo jagter FA Cup-revanche

Næste artikel

Luke Shaw bliver ikke klar til Chelsea-kamp

ANNONCE