Ighalo jagter FA Cup-revanche

For fire år siden tabte Odion Ighalo og resten af Watford-mandskabet til Crystal Palace i semifinalen og gik glip af en FA Cup-finale mod yndlingsklubben Manchester United. Nu drømmer han om at spille sig i finalen – som United-spiller.

Manchester Uniteds nigerianske lejesvend Odion Ighalo er ekstra tændt til søndagens kamp mod Chelsea på grund af mindet om at tabe en FA Cup-semifinale i 2016. Det fortæller han til manutd.com. 

Ighalo, som i dag er 31 år, var en del af Watfords hold, som tabte 2-1 til Crystal Palace. 

– Det var hårdt, for hvis vi havde vundet dén kamp, havde der ventet en finale mod Manchester United, siger angriberen, der aldrig har lagt skjul på, at han altid har holdt med “de røde djævle”. 

– Det var en bitter pille at sluge, men nu er der mulighed for at råde bod på det. At komme i finalen nu ville være fantastisk for mit liv og min karriere. Det ville få mine drømme til at gå i opfyldelse. 

Odion Ighalo har ikke fået mange minutter på grønsværen, efter at fodbolden er blevet genoptaget. Det skyldes først og fremmest, at Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood har været i topform, og det glæder bænkevarmeren: 

– De gør det så godt. At se dem spille hver uge er en fornøjelse. Rashford er kommet tilbage fra sin skade og gør det godt. Martial scorer mål. Greenwood er utrolig, han er så god en afslutter med begge fødder. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær svarer igen på VAR-kritik: Folk siger, vi er heldige

Næste artikel

Optakt: Kan Solskjær slå Lampard fire gange?

Relaterede artikler
Total
0
Share