Optakt: Kommer det rigtige vendepunkt i dag, Erik ten Hag?

Manchester United er i spillemæssig krise, og Erik ten Hag er under pres. Derfor er lørdagens Premier League-opgør på udebane mod Fulham livsvigtig, hvis Erik ten Hags projekt i United skal fortsætte. Læs optakten til opgøret her.

For præcis fire uger siden var Manchester United på vej til et truende nederlag på hjemmebane mod Brentford. Men så dukkede Scott McTominay op to gange i den dybe tillægstid og sikrede United tre uhyre vigtige point.

Efter kampen udtalte Erik ten Hag, at det moment ville være vendepunktet i denne sæson. Han tog desværre fejl.

Da spillerne vendte retur efter landskampspausen vandt United de to efterfølgende opgør mod Sheffield United og FCK, men det var på ingen måde overbevisende. Dernæst fulgte så et opgør mod bysbørnene fra Manchester City samt en 1/8-finale i Carabao Cup mod Newcastle – to opgør hvor United på alle parametre var næstbedst.

Sædet under Erik ten Hag er derfor begyndt at blive varmt. The Times skrev i torsdags, at Manchester United så småt var begyndt at kigge på alternativer, hvis det skulle ende med en fyring til den hollandske manager.

Hvis det ikke skal gå så galt, så skal både resultaterne og spillet på banen blive bedre. Og det skal ske meget hurtigt.

Et passende sted at starte ville være på Craven Cottage mod Fulham. Marco Silvas mandskab har fået en middelmådig start på sæsonen, og de lider af det samme problem som United – de kan ikke score mål.

London-klubben har dog stadig samlet de point sammen, som man kunne forvente. Derfor ligger de også placeret på en 14. plads i tabellen med solid afstand til de tre hold under stregen.

Der er derfor ikke krisesnak i Fulham, og de vil elske at gøre Erik ten Hag og United-spillernes tilværelse endnu mere sur, end den er i øjeblikket. Forhåbenligt lykkes de ikke med det.

I dag SKAL være vendepunktet i Uniteds sæson.

Dato, tid og sted:

Det gamle Craven Cottage i London danner rammen om dagens opgør. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens dommer:

John Brooks skal styre slagets gang mellem Fulham og United. Det bliver hans 30. Premier League-kamp som dommer.

Skader og karantæner:

Manchester United skrev i går, at Casemiro pådrog sig en baglårsskade i midtugeopgøret mod Newcastle. Han vil derfor være utilgængelig i flere uger. På gårsdagens pressemøde kunne Erik ten Hag så fortælle, at Victor Lindelöf er syg. Han er derfor tvivlsom til opgøret.

Raphaël Varane er heldigvis blevet rask, efter han har været ramt af sygdom. Han er derfor med i truppen, der er rejst til London. Det samme er Kobbie Mainoo, som imponerede for U21-holdet i denne uge.

Luke Shaw, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Amad Diallo er stadig på skadeslisten, mens Jadon Sancho fortsat er suspenderet.

Fulham stiller med garanti op til opgøret uden Adama Traore og Issa Diop. Kenny Tete og Tosin Adarabioyo nærmer sig et comeback efter deres skader, men det forventes heller ikke, at de skal spille en rolle i opgøret.

Mulige startopstillinger:

Marco Silva roterede, ligesom Erik ten Hag, mange spillere i midtugens pokalkamp. Derfor kommer Fulham med stor sandsynlighed i deres gallaopstilling til dagens opgør.

Det samme gør Erik ten Hag. Han er begyndt at mærke temperaturstigninger i det sæde, han sidder på. Så derfor SKAL der tre point på bordet i dag. Spørgsmålet er så bare, hvad Erik ten Hags gallaopstilling er. Det her er mit bud.

Fulham: 

4-2-3-1

Leno

Castagne – Bassey – Ream – Robinson

Reed – Palhinha

De Cordova-Reed – Iwobi – Willian

Jimenez

Manchester United:

4-2-3-1

Onana

Wan-Bissaka – Varane – Maguire – Reguilon

Eriksen – Amrabat

Antony – Fernandes – Rashford

Højlund

Hold øje med:

Antony var et lille lyspunkt i onsdagens exit fra Carabao Cup. Han viste glimt af det, vi forventer fra ham. Derfor vil jeg holde øje med ham i dagens kamp.

Hjemmeholdet har til denne sæson mistet Aleksandar Mitrovic, som ellers har været deres talisman gennem de seneste sæsoner. Raul Jimenez har endnu ikke kunnet løfte denne tunge opgave, men han ved stadig godt, hvor målet står.

Skribentens bud på kampens resultat:

I denne uges podcast gættede jeg, lidt optimistisk på, at United ville rejse hjem fra kampen med en sejr på 0-2. Det holder jeg fast i, selvom jeg er overbevist om, at det bliver en bøvlet kamp.

Fulham kommer til at gøre det svært for United, hvor særligt Palhinha vil bremse meget af Uniteds offensive spil. Det bliver en målløs 1. halvleg, men efter pausen spår jeg, at Antony bliver dobbelt målscorer.

Hvor kan man se kampen?

TV3+ og Viaplay.

3 kommentarer
 1. Jeg tilslutter mig den optimistiske tilgang i dagens udemærkede optakt.

  United vinder et tæt opgør på fight og vilje og sætter tre point ind på kontoen.

  1-2, Højlund og Antony score.

 2. Spot-on TH, og TB.
  Vi SKAL være optimistiske. Ellers kan vi ligeså godt lade være med at se kampen.
  Håber McTominay starter, på bekostning af Amrabat, men ellers byder jeg på den optimistiske side af 3-0 sejr.
  Højlund hattrick 🙂
  Alle slags sejre er dog velkomne i dag; grimme, smukke, seje, fightende…

 3. Glad for at se Wan-Bissaka tilbage i startopstillingen, forundret over at se Evans foretrukket frem for Varane og ovenud tilfreds med at McTominay/Eriksen er foretrukket frem for Amrabat. Forsøger desperat at lade inspirere/influere af de ovenstående gode vibes – alligevel er følelsen meget “håber det bedste – frygter det værste”… Fuldt ud enig med OH – alle slags sejre modtages med kyshånd!
  Come on United!

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Intentionen er klar, men udførelsen er der ikke

Næste artikel

Startopstilling: Rashford er ude

ANNONCE