Ten Hag: Intentionen er klar, men udførelsen er der ikke

Erik ten Hag afholdte fredag eftermiddag, d. 3 november en pressekonference, hvor han besvarede diverse spørgsmål fra de tilstedeværende journalister.

Fredag d. 3 november blev der afholdt en pressekonference. Erik ten Hag besvarede her spørgsmål fra de tilstedeværende journalister, og berørte bl.a. holdets karakter, holdets spillestil, spillernes humør og så frem mod kampen på lørdag.

Holdets karakter

– Husk kampen mod Brentford, hvis der ikke var ånd og karakter i omklædningsrummet, så var det ikke muligt.

United har dog siden McTominays fantastiske indhop ikke vist meget gejst eller lovende spil, og har præsteret to smalle sejre imod Sheffield United og FC København, og derefter tabt med 3-0, imod Manchester City og Newcastle.

Uniteds spil

– Jeg kom her med min filosofi, baseret på boldbesiddelse, men også for at kombinere den med Manchester Uniteds DNA, og med spillerne og deres karakter. Vi kombinerede det sidste år, og vi spillede meget god fodbold sidste sæson.

Dertil giver Ten Hag et konkret eksempel ud fra kampen imod Manchester City, hvor det lykkedes knap så godt:

– Vi ønsker at bygge spillet op fra bagkæden, og vi forsøger at gøre dette i hver kamp. Men som mod Man City, hvor de er gode til at presse, så er det en god mulighed at spille direkte. Vi ønsker at presse, og derefter spille direkte, fordi vi har spillere som er rigtig gode til det.

Stilløs?

Ten Hag blev også bedt om at forholde sig til en del af kritikken, som har lydt på, at hollænderen og United spiller uden en reel spillestil. Til dette svarede Ten Hag:

– Det vil jeg ikke sige. Det er for stærkt. Intentionen er klar, men udførelsen er der ikke. I øjeblikket, med så mange ændringer, så kan vi ikke stille op og spille det samme spil hver gang, og vi må skifte rundt. Vi mangler spillere i bagkæden, og hver gang må vi justere, hvilket ikke hjælper rutinerne.

Spillernes humør

– De [spillerne] er positive. De ønsker at rette op på resultaterne, og vi ved, hvad standarderne er her. Vi skal matche dem hver dag, vi har haft to store nederlag, men vi skal kæmpe tilbage. Omklædningsrummet er stærkt, staben er stærk, og denne manager er stærk.

Must-win mod Fulham?

Efter at have tabt to kampe på stribe med cifrene 3-0, så er sædet som cheftræner i United oftest en lille smule lunt. Ten Hag anser dog ikke kampen mod Fulham som udfaldsgørende.

– Jeg tænker aldrig på sådanne scenarier – vi skal vinde hver kamp. Vi forbereder os meget godt, og jeg er sikker på at spillerne er klar til i morgen at udføre planen.

United spiller igen i morgen, imod Fulham på Craven Cottage, som inden opgøret ligger på en 14. plads, imens United indtager 8. pladsen, men blot tre point adskiller de to hold.

7 kommentarer
 1. Tja “vejen til helvede er brolagt med gode intentioner” …..

  Jeg syntes ETH er en sympatisk mand og træner, lidt ligesom Moyes og især Solskjær, modsat Mourinho og Van Gaal som er arrogante og højrøvede trænere.

  Jeg ønskede inderligt at ETH lykkedes, men når man som jeg har det nu og derfor har mistet troen på ham så er det svært med opbakningen.

  Jeg giver ham året ud til at ændre især udtrykket på bane og derefter resultaterne, hvis ikke det lykkes må han ud, slut.

  Første skridt er Fulham ude imorgen…

 2. Er udtrykket ikke rettere “vejen til helvede er brolagt med dårlige undskyldninger” ??
  Udover det, så din kommentar som altid intet sigende Mr. Obvious

 3. Så du mener at argumentere for dine synspunkter Mr KING OF ALL FOOLS..?

  Kan det blive mere intetsigende end dine indlæg der udelukkende går på person angreb på undertegnet….@

  Evner forpligter, men hvis man ingen evner har er man undskyldt….gælder selvfølgelig også for dig min ven.

 4. Jeg har lige læst at ETH har slået rekord. Han er den første MU manager til at opnå 50 sejre (i 78 kampe).
  Respekt for det, og stof til eftertanke 🤔

 5. Tja sidste sæson tæller jo med så det er en flot bedrift, men det ændre jo stadig ikke på denne sæson miserable præstationer….tænk at Forest har bedre målscore end United efter 11 kampe…

  Apropos stof til eftertanke….Solskjær havde vist 12 nederlag i de sidste 50 kampe da han blev fyret, ETH havde før sejren igår 15 nederlag i sine foregående 50 kampe….så man kan vende og dreje tallene i en uendelighed.

  For mig handler det om præstationerne og kontinuerligt fremskridt for holdet, selvfølgelig med de setbacks der kommer undervejs…ligesom sidste sæson hvor vi havde nogle gevaldige skridt baglæns, men kom relativt hurtig tilbage på sporet igen….det mangler sgu i denne sæson, men vi har også været ramt af mange skader især defensivt, oven i også total formnedgang hos nøglespiller….

  Nu ser jeg tiden an frem til slut Januar, hvor boxingday og juleprogrammet er vel overstået….så må vi se og gøre delstatus.

 6. Tjahh.. Og Ferguson var lige ved at blive fyret, vandt en pokal, og resten er jo historie ⚽
  Tror nu det bliver de næste 4 kampe,som bliver afgørende… Da 4 sejre sikrer, formentligt, videre deltagelse i CL og to sejre i PL, som bare skal sættes på kontoen. Derefter er der et hårdt program, og der skal vi simpelthen være oppe i omdrejninger igen…

 7. OH

  Ja helt korrekt med Sir Alex Ferguson, heldigvis blev han ikke fyret….

  Men situationen er ikke sammenlignelig, da ETH jo havde en relativ stærk første sæson og vandt en titel og var tæt på to titler….derfor var forventningen jo dermed også store til denne sæson, hvor man ligegyldigt hvad man end mener om ETH må siges at været ekstremt skuffende som det har forløbet sig indtil nu….

  Enig i at de næste fire kampe er meget afgørende for hvad vi kan håbe på i resten af sæsonen ihvertfald i forhold til hvad vi skal sætte næsen op efter..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Skadesopdatering: Casemiro er ude i flere uger - Varane er tilbage

Næste artikel

Optakt: Kommer det rigtige vendepunkt i dag, Erik ten Hag?

ANNONCE