Optakt: Ligasæsonens svanesang venter på Molineux

Wolverhampton åbner dørene for 38. spillerunde, når Manchester United kommer forbi i Premier League-sæsonens sidste kamp. Men hvad kan vi forvente i en kamp, hvor ingen reelt har noget at spille på? Det vil vi gøre dig klogere på i denne optakt.

Søndag klokken 17 spilles alle ti kampe i Premier Leagues sidste spillerunde, hvor det i Manchester Uniteds tilfælde er i Wolverhampton, der skal spilles.

Det er en kamp uden det store at spille for for de to mandskaber. Manchester United har som bekendt sikret sig andenpladsen, mens Wolves har haft gang i lidt af en mellemsæson, hvilket kan ses på den 12. plads, de befinder sig på.

Samtidig er det også sidste kamp for mangeårige manager Nuno Espirito Santo, som stopper i klubben efter mange flotte år, og kampen kommer uden tvivl til at bære præg af, at hjemmeholdets tilskuere skal fejre manageren.

For udeholdets vedkommende har Ole Gunnar Solskjær lovet, at man kan få de nyligt prisvindende Shola Shoretire og Hannibal Mejbri i spil i kampen. Hvordan, det ender, må vi glæde os til at finde ud af i morgen eftermiddag.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles søndag klokken 17:00 dansk tid på Molineux Stadium i Wolverhampton.

Kampens dommer:

Mike Dean er ansvarlig for kampen.

Skader og karantæner:

Manchester United må undvære Harry Maguire og Phil Jones, mens Anthony Martial muligvis kan komme i spil igen efter sin lange skade. Ingen er i karantæne.

Wolves har den mexicanske angriber Raul Jimenez ude med sin kraniebrudsskade, hvor han på skadeslisten har selskab af Pedro Neto, Jonny, Daniel Podence og Owen Otasowie. Værterne har heller ingen i karantæne.

Mulige startopstillinger:

Wolverhampton:

Ruddy

Boly – Coady – Kilman

Semedo – Neves – Gibbs-White – Moutinho – Ait-Nouri

Adama – Silva

Manchester United:

Henderson

Wan-Bissaka – Bailly – Lindelöf – Telles

Matic – Van de Beek

Amad – Mata – Rashford

Greenwood

Hold øje med:

Rúben Neves har, trods en dårlig kollektiv sæson, været en af de eneste Wolves-spillere, der har holdt vanligt niveau. Han plejer som regel at spille gode kampe mod United, og mon ikke, han gør det igen.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror, at kampen ender 1-1, hovedsageligt grundet de mange rotationer i startopstillingen. Nogle af trupspillerne får minutter i benene, forhåbentlig får vi nogle unge spillere at se, og vigtigst af alt håber vi, at vi slipper for skader frem imod onsdagens Europa League-finale.

TV:

Kampen kan streames på Viaplay, men sendes ikke på flow-tv grundet det tætte program.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Shoretire og Hannibal høster priser på ungdomsholdene

Næste artikel

Startopstilling: Solskjær sparer flere store profiler mod Wolves

ANNONCE