Shoretire og Hannibal høster priser på ungdomsholdene

Shola Shoretire og Hannibal Mejbri høster priser for deres flotte sæsoner på ungdomsholdene.

Sæsonen lakker mod enden, og det benytter Manchester United vanen tro til at hædre de spillere, som har præsteret ekstraordinært i løbet af sæsonen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I den forbindelse er der faldet priser til to af de mest fremtrædende spillere på Uniteds ungdomshold.

Hannibal Mejbri er blevet hædret som årets spiller på U23-holdet efter sin flotte sæson, der har budt på en nøglerolle på Neil Woods mandskab. Her det blevet til 21 kampe fra start, fire mål og ni assists for den 18-årige franskmand.

Shola Shoretire har modtaget prisen som årets ungdomsspiller i klubben, den såkaldte Jimmy Murphy Player of the Year. Denne pris kommer primært på baggrund af den 17-årige englænders præstationer på reserveholdet i en flot sæson, hvor Shoretire også har fået spilletid på klubbens førstehold samt nogle kampe på U18-mandskabet.

Den talentfulde offensivspiller er topscorer på U23-holdet med ti mål og modtager altså nu det størst mulige skulderklap som ungdomsspiller i United ved at vinde den pris, som tidligere har været givet til blandt andre Ryan Giggs, Paul Scholes, Marcus Rashford og Mason Greenwood.

Af andre priser kan nævnes årets mål på førsteholdet, der tilfalder Bruno Fernandes’ langskudsmål hjemme mod Everton i februar. Derudover vinder Ona Battle prisen som årets spiller på kvindeholdet efter en sæson, der har budt på imponerende præstationer fra den spanske wingback. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

OldTrafford.dk Podcast: Fulham-fadæse, fans og status på "Projekt Solskjær"

Næste artikel

Optakt: Ligasæsonens svanesang venter på Molineux

ANNONCE