Optakt: Manchester United – Arsenal

Et Manchester United-hold uden blandt andre Rooney, Carrick og Shaw, byder søndag eftermiddag rivalerne fra Arsenal op til dans i sæsonens sidste kamp på Old Trafford.

Liverpools nederlag i Steven Gerrards afskedskamp på Anfield gjorde det endegyldigt klart, at United skal spille Champions League igen i næste sæson. I den sidste hjemmekamp er der dermed lagt op til lidt af en fest mellem to hold, der begge har sikret sig deres målsætning for årets Premier League.

Arsenal har set stærke ud denne sæson. På trods af et skuffende hjemmebanenederlag til Swansea i sidste runde, har ”The Gunners” haft gang i en god sæson; de er bedre placeret end United i tabellen, og de har for andet år i træk spillet sig i FA-cup finalen – hvor de undervejs besejrede ”de røde djævle” på Old Trafford.

Fadæsen i FA Cuppen, hvor Danny Welbeck gjorde det onde ved sin gamle klub, skal vistes væk, og det sker kun med en sejr. Robin van Persie er blevet meldt ”fit for fight”, hvor det må forventes, at han tager over for Uniteds kaptajn i angrebet. Hollænderen må have noget at bevise mod sin gamle klub efter en skadesplaget sæson .

Med sejr i morgen kan United overhale Arsenal i tabellen. Selvom det måske vil være kortvarigt, da London-holdet har en kamp i hånden, vil det være en fin måde at slutte sæsonen af på drømmenes teater.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles 17. maj kl. 17.00 på Old Trafford.

Skader/karantæner:

Som nævnt er hverken Wayne Rooney eller Luke Shaw blevet meldt klar, mens Michael Carrick heller ikke kommer i spil, efter at han pådrog sig en muskelskade for nogle kampe siden.

Jonny Evans, Angel Di Maria, Marcos Rojo og Chris Smalling er alle tvivlsomme.

Arsenal har næsten en fuld trup at vælge fra. Dog må de undvære Mathieu Debuchy og Alex Oxlaid-Chamberlain, mens den tidligere djævel, og Uniteds bøddel i FA-cuppen, Danny Welbeck, er tvivlsom.

Dommer:

Mike Dean dømmer søndagens kamp.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea

Valencia – Smalling – Jones – Blind

Mata – Herrera – Fellaini

Di Maria – Van Persie – Young

Arsenal

Ospina

Bellerin – Koscielny – Mertesacker – Monreal

Coquelin

Ramsey – Özil – Cazorla – Sánchez

Giroud

Hold øje med:

Arsenal lavede lidt af et scoop, da de i sommer sikrede sig Barcelona-stjernen Alexis Sanchez, og med 22 sæsonmål og sprudlende spil har chileneren ikke skuffet i Premier League.

Ikke overraskende var han manden, der sikrede Arsenal billetten til årets FA-cup finale med to mål i semifinalen mod Reading. Der er derfor ingen tvivl om, at ”de røde djævle” er nødt til at få bugt med den lille driblestærke chilener, der med sit hårde skud vil være en stor trussel mod David de Geas mål.

Sagt om kampen:

”Han har vist, han har den rigtige personlighed til at være i en klub på den størrelse. Vi (Arsenal, red.) forventer, at United køber nogle stærke spillere endnu en gang.” – Arsene Wenger om kollegaen Louis van Gaal.

Skribentens bud på kampens udfald:

Jeg tror det bliver en tæt kamp, hvor begge hold er motiverede for at slutte sæsonen godt af. Selvom United må undvære både anfører og viceanfører forventer jeg et hjemmehold, der er motiveret for at slutte flot af på Old Trafford.

2-1 til ”de røde djævle”.

Vidste du, at…

  • Manchester United er ubesejrede i de sidste syv indbyrdes opgør i Premier League (5 sejre, 2 uafgjorte), mens de kun har tabt én af de seneste 12 kampe holdene imellem.
  • FA-cup sejren i marts var en sjældent en af slagsen for Arsenal på Uniteds græs. Sidst Arsenal vandt over United i Premier League var i september 2006.
  • United har vundet syv ud af deres seneste otte ligakampe på Old Trafford. På eget græs er det desuden kun Chelsea med 46 point, der har hentet flere point end Uniteds 43.
  • Arsenal har vundet deres seneste fem kampe på fremmed græs. Dog har de problemer mod holdene i den nuværende top 9 på udebane, hvor de kun har besejret Manchester City, mens de har tabt fem og spillet en enkelt uafgjort.

TV:

Kampen bliver vist på TV3 Sport 2.

Hvem spiller rivalerne imod:

Liverpool 1- 2 Crystal Palace

Swansea – Manchester City

West Bromwich Albion – Chelsea

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

LVG: Vi er aktive på transfermarkedet

Næste artikel

Di Maria: Det har været en skidt sæson

Relaterede artikler
Total
0
Share