Optakt: Manchester United – Bournemouth

Manchester United skal forsøge tage bestik af sit momentum, når Bournemouth om et par timer gæster Old Trafford.

Nummer seks er ikke den placering i tabellen, der lyder fedest. Og det er heller ikke en placering, der er særligt fed. Heldigvis har Manchester United endelig mulighed for at træde ud af sjettepladsens skygge, hvis de her til eftermiddag kan vinde over Bournemouth på ligaens fjortende plads.

For Liverpool, der er et point foran United, men med en kamp mere spillet, tager senere i aften imod Arsenal, og taber de eller spiller uafgjort, vil United overhale rivalerne. Dermed er der ikke tvivl om alvoren mod gæsterne fra det sydengelske.

United kommer ind til kampen med en stime på 16 kampe uden nederlag i ligasammenhæng, og argumenterne er flere for, at dette også er noget, der vil fortsætte her til eftermiddag. Det er således kun lykkedes Bournemouth at vinde to af deres seneste 13 udekampe, hvoraf hele ni er tabt.

Dermed har United altså både spillemæssigt og resultatmæssigt momentum inden dagens kamp. Men en ting er, at holdet i dag bør kapitalisere på muligheden – noget ganske andet, om de så også gør det.

Dato, tid og sted:

Kampen sparkes i gang lørdag 4. marts kl. 13.30.

Dommer

Kevin Friend dømmer dagens opgør.

Skader og karantæner

Mourinho udtalte på gårsdagens pressekonference, at Luke Shaw og Wayne Rooney vil være at finde i truppen til kampen mod Bournemouth. Phil Jones er også kommet over sin skade, hvorfor Henrikh Mkhitaryan er den eneste United-spiller der er ude.

Jordon Ibe er kommet sig over sin knæskade, men det er stadig tvivlsomt, hvorvidt han er med. Simon Francis er stadig ude.

Sagt op til kampen

“Jeg tror, at Manchester United har lært, at jeg ikke er det monster som medierne siger jeg er.

Jeg er ikke en slem fyr, en arrogant fyr, en svær person at arbejde med. Ingen på træningsanlægget løber væk, når jeg kommer.

Så jeg tænker, at jeg er bedre end I tror. Folk er glade for at have mig her og arbejde med mig. Relationen med spillerne og ejerne er virkelig gode. ” – Jose Mourinho.

Skribentens bud på kampens udfald

Jeg tror ikke, at Jose Mourinho lader denne mulighed passere. United kommer ud til kampen med masser af genvundet sult og vinder sikkert kampen. 3-0 til Manchester United.

Vidste du, at…

  • Manchester United har vundet alle fem tidligere opgør på Old Trafford, hvor Bournemouths eneste scoring blev sat ind af Chris Smalling.
  • Bournemouth har kun vundet over United to gange. I FA Cuppen i 1984 og sidste sæson i Premier League.
  • United har ikke tabt i deres seneste 16 ligakampe, siden 4-0 nederlaget mod Chelsea i oktober.
  • United har vundet de seneste fem opgør i alle turneringer.
  • Bournemouth har kun fået to point i hele 2017, hvor de har lukket 20 mål ind.
  • Bournemouth kan tabe deres femte ligakamp i streg i morgen, hvilket i så fald vil være første gang siden 2013, hvor de spillede i League One.

TV

Kampen vises på 6’eren.

Hvem spiller rivalerne imod?

  • Liverpool – Arsenal (18:30)
  • Tottenham – Everton (søndag 14:30)
  • Sunderland – Manchester City (søndag 17:00)
  • West Ham – Chelsea (mandag 21:00)

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Carrick fortjener hæder

Næste artikel

Mourinho: Shaw kan blive verdens bedste

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share