Optakt: Manchester United – Crystal Palace

Manchester United tager onsdag mod Crystal Palace på Old Trafford.

Efter et svigende 3-0 nederlag til Tottenham i forrige weekend, har Manchester United samlet sig selv op for derefter at slå West Ham ud af FA Cuppen i kampen om semifinalen, samt endegyldigt sendt Aston Villa ud af Premier League med en 1-0 sejr.

Kampen om de Champions League kvalificerende pladser spidser til nu, hvor United med fem kampe igen kun er fire point efter Arsenal på 4. pladsen. En sejr over Crystal Palace er derfor nødvendig for at bibeholde troen på Champions League næste sæson. En sejr vil også kunne give forøget selvtillid til Louis van Gaals tropper, der på lørdag besøger Wembley for at forsøge at sikre dem selv en finaleplads i FA Cuppen.

Siden Premier Leagues start i 1992 har Manchester United ikke tabt en eneste kamp til Crystal Palace. De har vundet ti og spillet tre uafgjort. Selvom de på nuværende tidspunkt kun befinder sig på en 16. plads, så har ørnene fra London ikke tabt en eneste kamp i deres seneste fire opgør i april.

Sidste gang United mødte Crystal Palace var d. 31. oktober sidste år, hvor resultatet endte med at være et frustrerende 0-0. Dertil var Louis van Gaals forklaring, at United ikke var gode nok til at holde på bolden, hvorfor de ikke skabte nok chancer.

Siden da er unge Marcus Rashford kommet til, der med syv mål i 12 kampe, er kommet på alles læber. Det bliver spændende at se om Louis van Gaal og resten af truppen, har lært noget fra sidste opgør mod The Eagles, og om den 18-årige Rashford kan fortsætte sin imponerende form og sikre United endnu en sejr, så de fortsat kan holde sig inde i kampen om top fire.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles onsdag d. 20. april kl. 21.00 på Old Trafford.

Dommer:

Lee Mason dømmer onsdagens opgør.

Skader og karantæner:

Luke Shaw og Bastian Schweinsteiger er formentlig ude resten af sæsonen. Will Keane og Adnan Januzaj er også stadig ude med skader, imens Ander Herrera fortsat er tvivlsom til opgøret mod Crystal Palace.

For gæsterne er skadessituationen noget værre. Her sidder Scott Dann, Joel Ward, Yannick Bolasie, Joe Ledley, Dwight Gayle, Marouane Chamakh og Kwesi Appiah alle ude med skader i onsdagens kamp. Brede Hangeland og James McArthur er begge tvivlsomme til opgøret.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

de Gea

Fosu-Mensah – Smalling – Blind – Rojo

Carrick – Fellaini

Lingard – Rooney – Martial

Rashford

Crystal Palace:

Hennessey

Kelly – Hangeland – Delaney – Souare

Cabaye – Jedinak

Zaha – Puncheon – Sako

Wickham

Hold øje med:

Det kan godt være, at Wilfried Zaha ikke havde stor succes i hans tid hos Manchester United, men han har imponeret, siden han vendte tilbage til Crystal Palace. Indtil videre i denne sæson har han lavet syv assists og scoret fem mål.

Sagt om kampen:

“Nu møder vi Crystal Palace, hvor vi forhåbentligt kan vinde, og derefter spiller vi semifinale i FA Cuppen. Dette giver os to meget klare mål – at vinde, hvis vi kan, alle kampe i Premier League for at komme tilbage i Champions League, og derefter vinde FA Cuppen, som klubben ikke har vundet i nogle år. Vi er fuldt fokuseret på begge opgaver” – Juan Mata.

Skribentens bud på kampens udfald:

Jeg er optimistisk forud for kampen. Vi begynder at få flere spillere tilbage, hvorimod Crystal Palace har flere spillere ude med skader. Smalling og Blind har haft et fint samarbejde de sidste par kampe, hvor Blind også har hævet niveauet en del. Derudover har vi også offensive kræfter i Anthony Martial og Marcus Rashford, der viser imponerende takter. Jeg regner ikke med en overbevisende sejr, og jeg tror heller ikke nødvendigvis, at det bliver en seværdig kamp, men jeg tror, at vi i sidste ende hiver en 2-0 sejr hjem.

Vidste du, at:

 • Manchester United aldrig har tabt til Crystal Palace i Premier League?
 • Crystal Palace ikke har scoret i 10 ud af 13 kampe mod Manchester United i Premier League?
 • Manchester United har vundet deres seneste otte hjemmekampe mod Crystal Palace?
 • Marcus Rashford har scoret syv mål ud af ti skud på mål?
 • Crystal Palace ikke har vundet i deres seneste otte udebanekampe?

TV:

Kampen vises på TV3 Sport 2 og Viaplay.

Hvem spiller rivalerne imod?

 • West Ham – Watford (ons 20.45)
 • Liverpool – Everton (ons 21.00)
 • Arsenal – West Bromwich (tor 21.00)
 • Manchester City – Stoke (lør 13.45)
 • Leicester – Swansea (søn 17.15)
 • Tottenham – West Bromwich (man 21.00)

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

U21: Sejr mod Tottenham sikrer mesterskabet

Næste artikel

Fellaini: Ligaen er vanvittig

Relaterede artikler
Total
0
Share