Optakt: Manchester United møder sidste års finale modstander

Manchester United møder i aften Newcastle på Old Trafford. United skal igen testes mod en svær modstander.

Det er et Manchester United hold med ryggen mod muren som i aften tager imod Newcastle som har været svingende med deres præstationer i Premier League og i Champions League.

De sidste opgør mellem Manchester Untied og Newcastle har været tætte og udfaldet har gået begge veje dog vandt Manchester United i sidste sæsons EFL Cup final over netop Newcastle.

Manchester United’s svingende præsentationer har efterladet klubbet og holdet i en situation hvor kun sejre kan rette på hvad må kendetegnes som en skuffende starte på sæsonen.

Med det spil Manchester United har præsteret i Premier League er der ikke mange fans som tror på at det reelt er en titel som er i spil for Manchester United og i Champions League kan være ude af turneringen hvis man ikke vinder de to næste gruppe kampe.

Det er derfor vigtig Manchester United vinder og så der forhåbentlig kan komme endnu et trofæ hjem til Manchester og spillerne kan få noget tiltrængt selvtillid.

Hvad priotere Newcastle?  

Newcastle er for første gang i mange år med i Champions League, de landede i hvad de fleste kaldte dødens pujle med PSG, Dortmund og AC Milan men har slet ikke udspillet deres chancei gruppen.

Flere spekulere i at netop Champions League og Premier League bliver prioteret ret højt og med flere af de skader og karantænere som har ramt Newcastle kan Eddie Howe måske tvinges til at vælge om han skal starte med de 11 stærkeste mod Manchester United på udebane.

Når man i weekenden har et topbrag mod Arsenal i Premier League og efterfølgende i næste uge skal spille en afgørende Champions League kamp ude mod Dortmund.

Dato, tid og sted
Kampen spilles i aften kl. 21:10 på Old Trafford.

Dommer
Manden med fløjten bliver Robert Jones.

Skader og karantæner
Manchester United:

 • Lisandro Martinez (skadet)
 • Tyrell Malacia (skadet)
 • Luke Shaw (skadet)
 • Amad Diallo (skadet)
 • Aaron Wan-Bisaka (skadet)
 • Jadon Sancho (suspenderet)

Newcastle:

 • Alexander Isak (skadet)
 • Jacob Murphy (skadet)
 • Sven Botman (skadet)
 • Harvey Barnes (skadet)
 • Sandro Tonali (suspenderet)

Hold øje med

Det har været begrænset med minutter til Mason Mount i denne sæson da skader har holdt ham ude af truppen, det bliver afgørende at han snart går ind på holdet og bidrager offensivt så Manchester United kan få gang i de offensive kræfter.

De fleste forventer at Varane er tilbage i startopstillingen og det skulle gerne hjælpe Manchester United at spille bolden op igennem rækkerne så det ikke bliver lange udspark fra Onana.

Forhåbentlig kan det hjælpe Manchester United med at kontrollere kampen og Varane kan hjælpe til i det offensive spil som en ekstra spil station som kan give overtals sitautioner.

Mulige startopstillinger

Onana

Dalot – Varane – Maguire – Reguilón

Amrabat – Eriksen

Mount – Fernandes – Rashford

Højlund

______________________________________________

Gordon – Wilson – Almiron

Joelinton – Guimaraes – Longstaff

Burn – Schar – Lascelles – Tripper

Pope

Skribentens bud på kampens resultat

Der var efter min mening postive tendenser i Manchester United’s spil mod Manchester City og mod et Newcastle som ikke er på samme niveau tror jeg Manchester United spillerne vil få lidt mere plads og tid til at lykkes med deres aktioner og derfor tror jeg på United vinder 2-0 med Rashford og Højlund som målscorer.

Indbyrdes opgør

Manchester United har i de seneste fem opgør mod Newcastle vundet to spillet 2 uafgjort og tabt en som var det sidste opgør i start af april.

Hvor kan man se kampen?

Kampen kan ses på 3+ kl. 21:10

1 kommentar
 1. Bliver spændende at se om hjemmeholdet idag møder op i et par gamle udslidte tennissokker og et sæt gule veste…..så er der ihvertfald ingen undskyldninger for at underpræstere pga udstyret….

  Men nok om det, jeg har meget lidt tiltro til holdet og især ETH fir tiden, syntes ikke der er noget fremskridt på nogen måde at spore heller ikke mod City hvor vi især efter scoringen til 0-1 faldt helt sammen og igen når modgangen melder sig så en Bruno der bare ikke er den Captain vi sukker efter.

  Realistisk set er Carabao cuppen nok eneste reelle muligheder for et trofæ i denne sæson, men nu står et velspillede Newcastle med en dygtig træner i Eddie Howe klar til at dukker os endnu længere ned i dyndet, de har spillet flot I CL indtil videre så jeg forudser et nederlag i aften.

  Tror desværre vi taber klart 1-3, men mon ikke Højlund score den pind når nu han stadig ikke score nogle mål i Premier League desværre.

  Medgiver at jeg er negativt indstillet, men man skal huske på at intet er så dårligt at det ikke er godt for noget…ryger vi ud nu som titelholdere er det bare endnu et søm i ETHs kiste…trist men sandt

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Kun et spørgsmål om tid

Næste artikel

Startopstillingen: Ten Hag ryster posen

ANNONCE