Ten Hag: Kun et spørgsmål om tid

Erik ten Hag har i Uniteds officielle matchday-program sat ord på aftenens Carabao-cup brag og Uniteds vaklende sæsonstart.

I aften tager United imod Newcastle i Carabao-cuppen, hjemme på Old Trafford. En gentagelse af sidste års finale i selvsamme turnering. Forud for opgøret har Erik ten Hag skrevet en klumme for Uniteds officielle matchday-program, United Review. 

Her fortæller Ten Hag bl.a. om den svære start på sæsonen:

– Det har ikke været den start vi havde håbet på, men jeg er sikker på, at vi har talentet og attituden til at bevæge os i den rigtige retning sammen. Jeg tror kun det er et spørgsmål om tid før vi viser vores sande kvaliteter.

Aftenens modstandere har haft en interessant sæson indtil videre. Newcastle har præsteret at slå et hold som Paris Saint-German med hele 4-1 i Champions League. Det vidner om stærk modstand, som Ten Hag også diskuterer:

– Vi møder en stærk modstander. Vi ved at vi skal ramme vores topniveau, hvis vi skal gå videre i turneringen. Det er en pokalkamp, og der er ingen anden chance, hvis vi ikke præsterer på aftenen.

Kampen spilles klokken 21:15 dansk tid, og vises på TV3 + og Viaplay.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Skadesfri: Stortalent imponerer i kamp for U21-holdet

Næste artikel

Optakt: Manchester United møder sidste års finale modstander

ANNONCE