Optakt: Manchester United skal tage endnu en pligtsejr på Old Trafford

Manchester United skal endnu engang forsøge at tage sejren mod et af ligaens bundhold, når Burnley besøger Old Trafford.

I dag mødes Manchester United og Burnley på Old Trafford. Og målet for Manchester United står klart: Vi skal have endnu en sejr. For selvom mange Manchester United-fans kun ser frem imod den kommende FA Cup-finale, er der stadig noget at spille for i Premier League.

United skal nemlig for alt i verden undgå Europa Conference League. Selvom tanken om det lyder skræmmende for mange United-fans, så er det realiteten, vi står over for, eftersom Newcastle og Chelsea ånder os i nakken.

Det er ikke kun resultatet af endnu en forfærdelig sæson, der er på spil, men også den stolte tradition for at tage imod store europæiske klubber på Old Trafford, som vi forsøger at bevare – helst i form af Europa League, når det nu ikke kan blive i Champions League. Og det i sig selv er måske allerede en falliterklæring.

Manchester United fik med hiv og sving sejren i land og tog dermed de tre point imod Sheffield United senest. Denne gang venter endnu et bundhold, og ikke mindst Vincent Kompany, hvilket betyder en pligtsejr for de røde djævle mod Burnley.

Det er til trods for, at Burnley kun har tabt en enkelt kamp i deres seneste syv opgør, mens de kæmper for overlevelse i Premier League.

Dato, tid og sted

Old Trafford danner rammen for opgøret. Kampen spilles lørdag den 27. april kl. 16:00

Dommer

John Brooks er manden med fløjten til opgøret mod Sheffield United lørdag eftermiddag.

Skader og karantæner

Manchester United er hårdt ramt af skader i forsvaret, og derfor så vi også Casemiro starte i centerforsvaret seneste mod Sheffield United.

Vi skal nemlig ikke forvente at se Shaw, Martinez, Lindelöf, Varane, Evans eller Malacia i kampen på Old Trafford, da de alle er ude med skader. Rashford, Kambwala og Mount er alle tvivlsomme til opgøret, mens Martial også sidder ude med en skade.

Mulige startopstillinger

Onana

Wan-Bissaka – Casemiro – Maguire – Dalot

Eriksen – Mainoo

Antony – Fernandes – Garnacho

Højlund

________________________________

Odebert – Foster

Larsen – Berge – Cullen – Vitinho

Taylor – Estève – O`Shea – Assignon

Muric

Hold øje med

Har du danskerbrillen på, bør du holde øje med Jacob Bruun, der har scoret i tre ud af hans seneste seks kampe for the Clarets.

Har du derimod Manchester United-brillerne på, skal der holdes øje med Manchester Uniteds midterforsvar. Her forventes det, at både Maguire og Casemiro starter. Maguire var tæt på at stjæle prisen som kampens spiller for næsen af Bruno Fernandes senest mod Sheffield United, mens Casemiro måske endnu engang skal spille ude af position.

Skribentens bud på kampens resultat

Jeg forventer endnu en kamp, hvor Manchester United har problemer mod et af ligaens bundhold, men hvor United alligevel ender med sejren og de tre point. Derfor spår jeg, at kampen ender med en 2-1 sejr på Old Trafford.

TV

Kampen kan ses på TV 3+

Forrige artikel

Ny udvikling i Ashworth-sagen: Nu skal en tredjepart afgøre striden

Næste artikel
Foto: Matthew Peters/Manchester United - Getty Images

Startopstillingen mod Burnley: Skader præger stadig udvælgelsen

ANNONCE