Ny udvikling i Ashworth-sagen: Nu skal en tredjepart afgøre striden

Dan Ashworth er klar til at starte en voldgiftssag, så Newcastle og Manchester United kan nå frem til et kompromis om sportsdirektøren. Det skriver David Ornstein fra The Athletic.

13 millioner pund adskiller på nuværende tidspunkt Newcastle og Manchester United fra hinanden i forhandlingerne om Dan Ashworth. Det skrev The Telegraph tidligere på ugen.

Og forhandlinger er tilsyneladende gået så meget i hårdknude, at der skal en trejdepart til at løse det. Derfor er Dan Ashworth, som på nuværende tidspunkt er på orlov, klar til at starte en voldgiftssag, så skiftet til Old Trafford kan komme på plads. Det skriver The Athletic.

Officielt: Ashworth har sagt op i Newcastle – og står nu over for en meget lang “karantæne”

En voldgiftssag er en alternativ måde at løse en konflikt på. Ashworth går derfor ikke rettens vej. Afgørelsen overlades derimod til private og uafhængige eksperter.

Newcastle United kræver 15 millioner pund samt yderligere 5 millioner i tillæg for at lade Ashworth starte sit United-projekt, inden hans orlov er overstået. Ifølge The Telegraph er Ratcliffe & Co. kun villige til at betale 2 millioner pund.

 

Forrige artikel

På to minutter gennemlevede Victor Torp både sin karrieres største op- og nedtur

Næste artikel

Optakt: Manchester United skal tage endnu en pligtsejr på Old Trafford

ANNONCE