Karakterbogen: Bruno scorer højest i sejren over Sheffield United

Selvom Manchester United igen var i problemer, fik de hevet sejren hjem mod Sheffield United på Old Trafford. Det skyldtes i høj grad klubbens portugisiske anfører, hvilket han også bliver belønnet for her.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

Andre Onana – 3
Sheffield United testede Onana, ligesom alle andre modstandere får lov at gøre det. Han har overbevist mig om, at han faktisk er god nok til Manchester United, men i dag endte han med at koste dyrt. Han serverede bolden til Bogle, og han så skidt ud i flere andre situationer.

Diogo Dalot – 5
Dalot spillede overordnet set en fin kamp, og med lidt held havde han også bragt Manchester United foran efter 30 sekunder. Han fungerede fint som back/midtbanespiller, men han mistede bolden i starten af anden halvleg, hvilket førte til Sheffield Uniteds andet mål.

Casemiro – 6
Brasilianeren fungerede fint som midtstopper i dag, selvom det ikke er optimalt, at han skal spille der. Han blev sjældent udfordret, men kunne han have forhindret 2-2 målet?

Harry Maguire – 8
Scorede for anden kamp i træk og spillede samtidig en rigtig god kamp, hvor han ofte afværgede Sheffield Uniteds angreb. Englænderen fik også tilkæmpet sig et straffespark, som nok ikke burde have været dømt. Klart en kandidat til kampens spiller, men han må nøjes med sølv i dag.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Spillede fint sammen med Antony, men uden at gøre meget væsen af sig.

Christian Eriksen (Ud 64´) – 5
Danskeren fik endelig chancen fra start for første gang siden januar, men han greb ikke chancen for at spille sig ind i startopstillingen. Han er tættere på et firtal end et sekstal. Måske er hans dage i klubben ved at være talte.

Kobbie Mainoo (Ud 90´) – 7
Mainoo spiller en god kamp på midten, og han viser tydeligt, hvorfor han er blevet valgt frem for Eriksen på det seneste.

Antony (ud. 55´) – 4
Han havde chancerne til at komme på tavlen, men slutproduktet var der ikke.

Bruno Fernandes – 8 (kampens spiller)
Bruno Fernandes var involveret i stort set alt, hvad United havde af muligheder. I første halvleg var han ineffektiv, men det ændrede sig efter pausen, hvor han scorede to mål og lagde op til Højlund. Han er nu klubbens topscorer denne sæson.

Alejandro Garnacho – 6
Garnacho burde være kommet på måltavlen i dag, men slutproduktet var der ikke. Alligevel var han afgørende, da han lagde den ind i hovedet på Maguire, som kunne score til 1-1.

Rasmus Højlund (Ud 90´) – 6
Angribere er til for at score mål, og det gjorde Rasmus Højlund. Men det var ikke meget, vi så til ham i dag.

Indskiftninger

Amad (Ind. 55´) – 4
Kom ind i stedet for Antony, og selvom brasilianeren ikke gjorde meget væsen af sig, så jeg stadig mere til ham end Amad.

Scott McTominay (ind 64´) – 6
Scott tilsatte energi på midten, og han spillede en ganske fin halv time.

Ethan Wheatley (Ind 90´) – UB
Tillykke med debuten som akadamispiller nummer 250.

Sofyan Amrabat (Ind 90´) -UB

 

 

Forrige artikel

Debutant Wheatley: »Det har ikke været de værste 24 timer«

Næste artikel

Blog: En tak til Maguire

ANNONCE