Optakt: Manchester United tager hjemme imod Leicester City

Der venter United endnu et vigtigt Premier League opgør, når de på hjemmebane tager imod Leicester City. Kampen sparkes igang klokken 18:30.

Med kun 9 kampe tilbage, begynder det for alvor at spidse til i toppen af Premier League. Selvom United formåede at vinde deres seneste opgør mod Tottenham, er det stadig lykkedes London klubben at overhælde United, hvilket betyder, at klubben nu er to pladser væk fra den top-4 placering, som alle klubberne drømmer om. Og med et Arsenal hold, som har vist utrolig god form, er det nu vigtigere end nogensinde før, at United får de tre points i aften.

Modstanderen hedder Leicester City, som med svag sæson, nu så småt er begyndt at vise form igen. Trods det fornylige nederlag til Arsenal, har klubben formået at vinde tre ud af de sidste fire opgør i ligaen, mens de modsat United også stadig kæmper om et europæisk trofæ. Og med en nuværende 10 plads i ligaen, har klubben ligesom United stærkt brug for de vigtige points, hvis de også skal gøre sig forhåbninger om europæisk fodbold den næste sæson.

Sidst de to hold mødtes, blev det til et skuffende nederlag for Manchester klubben, da Leicester på hjemmebane vandt 4-2 og gav United deres første nederlag, efter en lang stime af ubesejrede kampe ude. Kampen gav os hele seks forskellige målscore, samt fire mål i de sidste 13 minutter. selvom United fik føringen fra start, blev de blæst bagover i anden halvleg, hvor klubben som så mange andre gange ikke formåede at holde fokus i mere end 45 minutter.

Aftenens kamp er den første efter nogle ugers landholdspause, hvor mange af spillerne har været ude og optræde for deres respektive nationer. En af de helt store emner under pausen, var Bruno Fernandes, som scorede begge mål, da Portugal kvalificerede sig til det kommende VM. En spiller, som ofte er blevet kritiseret for ikke at levere varen på det internationale niveau, så vi må forvente, at han møder op til kampen med rygsækken fuld af selvtillid.

Trods det seneste møde, er United i følge bookmakerne storfavoritter til dagens opgør. Og med et stærkt hjemmebanepublikum i ryggen, må vi da også forvente, at holdet levere end bedre præstation, end da de senest blev smidt ud af Champions League.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles kl. 18:30 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Kampen dømmes af den erfarne Andre Marriner, som har dømt Premier League fodbold siden 2005. Han har overset intet mindre end 37 af Uniteds kampe i ligaen.

Skader og karantæner:

Begge klubber har flere tvivlsomme spillere op til kampen. Fra Uniteds side gælder det både Cavani, mens Pogba og Varane gerne skulle være klar, efter nogle småskader. Leicester er ligeledes hårdt ramt, hvor hele fem spillere er tvivlsomme til aftenens opgør, herunder Bertrand, Ndidi, Vardy, Ward og Thomas.