Optakt: Manchester United – West Bromwich Albion

Manchester United skal fortsætte presset på holdene over dem, når Tony Pulis’ mandskab gæster drømmenes teater senere i eftermiddag.

På trods af svingninger resultatmæssigt i løbet af sæsonen, sluttede Jose Mourinhos tropper af med maner inden landsholdspausen, da de hentede tre vigtige point mod Middlesbrough. Sejren betyder, at de har overhalet Arsenal i tabellen og endelig har rystet sjettepladsen af sig.

Nu skal de så bevise, at en landsholdspause ikke er den hindring, den nogle gange kan være, for at fortsætte stimen. Det mod et West Brom-mandskab, som over de senere år faktisk har haft et overraskende godt tag på United med tre sejre, herunder to på Old Trafford, i de seneste seks kampe.

United er samtidig fortsat uden holdets topscorer, Zlatan Ibrahimovic, mens Phil Jones og Chris Smalling begge pådrog sig skader, da de var afsted med landsholdet i den forgangne uge. Samtidig fik holdet endnu en dårlig nyhed, da Juan Mata i ugens løb blev opereret for en lyskenskade, som potentielt kan holde spanieren ude resten af sæsonen. 

Ikke desto mindre bør United kunne trække de tre point i land. Holdet viste mod Middlesbrough, at de er i stand til at tage vigtige point selv med en decimeret trup, og det bør man også være i stand til i dag.

Det bliver ikke let, men forhåbentlig kan Mourinho og co. sende Pulis’ defensive enhed i bad uden point på kontoen.

Dato, tid og sted

Kampen spilles i dag, lørdag 1. april, kl. 16:00 på Old Trafford.

Dommer

Mike Dean dømmer dagens opgør.

Skader og karantæner

Som nævnt er United uden et væld af spillere: Både Chris Smalling, Phil Jones, Juan Mata, Ander Herrera og Zlatan Ibrahimovic må man undvære, mens Paul Pogba stadig er yderst tvivlsom.

Gæsterne må undvære Matt Phillips, mens Nacer Chadli og Salomon Rondón begge er tvivlsomme.

Sagt om kampen

“De vigtige spillere er dem, der er klar til at spille, og dem jeg stoler på – og dem, der vil give alt og gøre alt i morgen (i dag, red.) for, at vi kan blive i kampen om top fire”.- Jose Mourinho.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Valencia – Bailly – Rojo – Blind

Carrick – Fellaini

Lingard – Rooney – Martial

Rashford

West Bromwich Albion

Foster

Dawson – McAuley – Evans – Nyom 

Livermore – Fletcher

McClean – Chadli – Brunt

Rondón

Skribentens bud på kampens udfald

Det er altid nogle intense og svære opgør mod Tony Pulis’ hold. Mod et United-mandskab, der mangler store profiler som Pogba, Herrera, Mata og Ibrahimovic samt Smalling og Jones i forsvaret, er det bestemt muligt, at West Brom får held med at stjæle et point eller tre. Jeg tror og håber dog på, at Mourinho og co. alligevel er det skarpere på den sidste tredjedel. 

United vinder 1-0.

TV

Kampen vises på TV3+.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mou hylder Valencia

Næste artikel

Startopstillingen mod West Bromwich

Relaterede artikler
Total
0
Share