Optakt: Moyes’ drilske drenge skal slås ud af FA Cuppen

West Ham er holdet, der i morgen skal besejres i FA Cuppens femte runde. Læs optakten til kampen her.

Skuffelsen efter Calvert-Lewins ultrasene udligning i overtiden skal lynhurtigt revancheres med en sejr i en ny kamp, og så er det jo godt, at vi som fans er efterhånden blevet meget vant til dette pressede kampprogram, hvor der sjældent går mere end tre/fire dage mellem kampene.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og det er også tilfældet her. I morgen tirsdag tager Manchester United imod West Ham United i FA Cuppen, hvor der står helt andre ting på spil end point i Premier League-tabellen. Det er vind eller forsvind.

Senest, Manchester United var i aktion i turneringen, var da man i fjerde runde slog Liverpool ud af turneringen med en 3-2-sejr på hjemmebane, mens West Ham kom igennem den runde med en komfortabel 4-0-sejr over Doncaster.

Det er et opgør mellem to hold, der er i god form. Begge er at finde i den bedste halvdel af tabellen, hvor begge hold er blandt de fem mest formstærke hold i tabellen, men holdene har også det til fælles, at de kommer ind til kampen på bagkant af et skuffende uafgjort resultat.

Manchester United fik som nævnt kun uafgjort efter at være foran i det 94. minut mod Everton, mens West Ham måtte tage til takke med et 0-0-resultat mod oprykkerne fra Fulham, hvor “The Hammers” unægteligt havde håbet på mere, i en kamp, hvor holdets topscorer Tomas Soucek blev udvist på mærkværdig vis i kampens slutfase.

Uafgjort kan dog ikke gentage sig for nogle af holdene i morgen aften, da affæren skal afgøres på én kamp. Spørgsmålet er bare, om det er holdet fra London eller Manchester, der går videre til turneringens kvartfinale.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles klokken 20:30 dansk tid på Old Trafford i Manchester.

Dommer:
Paul Tierney

Skader og karantæner:
Paul Pogba er ude med den skade, han udgik med mod Everton, bekræftede Solskjær på dagens pressemøde. Dermed er han på skadeslisten sammen med Phil Jones og Eric Bailly, der heller ikke er kampdygtige.

For gæsterne kan Manchester United-ejede Jesse Lingard ikke være med, mens Michail Antonio er tvivlsom. Tomas Soucek har fået omstødt det røde kort, han fik mod Fulham i lørdags, og er klar til kamp.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

Henderson

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Telles

Fred – McTominay

Greenwood – Fernandes – Rashford

Martial

West Ham United

Randolph

Fredericks – Diop – Dawson – Cresswell

Soucek – Rice

Bowen – Lanzini – Fornals

Yarmolenko

Hold øje med:
Gæsternes tjekkiske midtbanemand, Tomas Soucek, er på imponerende vis West Hams topscorer med hele otte mål. Han har en imponerende evne til at tage de rette løb ind i boksen og er livsfarlig på dødbolde. Han scorede også sidst, de to mandskaber mødtes, og Manchester United skal sikre sig, at det ikke sker igen.

Skribentens bud på kampens resultat:
Jeg er ikke en af dem, der har tænkt sig at gå i panik over Everton-resultatet. United spillede en fremragende kamp, var langt bedre end Everton og burde i 95 procent af tilfældene have vundet den kamp. Med det in mente, bør de tage det spil med videre og vinde over West Ham. Jeg tror, den ender 2-1 til Manchester United.

Vidste du, at:

  • Anthony Martial har været involveret i ni mål i hans ti kampe mod West Ham?
  • United er ubesejrede i 15 kampe i træk på hjemmebane mod West Ham?
  • United har vundet deres otte seneste FA Cup-hjemmekampe, hvilket er rekord siden 1912?

TV:
Kampen vises på TV3+ og Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær glæder sig over seneste Greenwood-præstationer

Næste artikel

Solskjær: Sen udligning gjorde ondt

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share