Solskjær glæder sig over seneste Greenwood-præstationer

Den norske manager roser unge Mason Greenwood for hans seneste optrædener for holdet.

Mason Greenwood var blandt banens bedste mod Everton, hvor han kun manglede en enkelt scoring for at toppe en flot indsats af med ifølge Ole Gunnar Solskjær.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Dermed fortsatte Greenwood en flot form fra kampen mod Southampton.

– Han var virkelig god (i kampen mod Everton, red.). Jeg synes, han var den spiller på banen, der skilte sig ud. Jeg synes, at han i de sidste kampe, så har hans præstationer været virkelig gode, siger Solskjær på dagens pressmøde frem mod morgendagens kamp mod West Ham i FA Cuppen.

Den unge angriber har haft en svær sæson nummer to, efter et par uheldige episoder uden for kridtstregerne satte ham i dårligt lys indledningsvist i sæsonen. Solskjær tror dog, at det har hjulpet ham at arbejde sammen med gode, rutinerede angribere.

– Han har forbedret sig og og blevet meget mere moden. Han lærer fra de andre, og det er spændende at han er kommet over sit lille formdyp og spiller rigtig godt, siger Solskjær.

Mason Greenwood har for det meste spillet i højresiden af Uniteds angreb, og i sidste uge roste Ole Gunnar Solskjær netop holdets højreside, som han mener er blevet bedre, som sæsonen er blevet ældre.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Shoretire underskriver første professionelle kontrakt

Næste artikel

Optakt: Moyes' drilske drenge skal slås ud af FA Cuppen

ANNONCE