Optakt: Moyes tager imod Solskjærs United

Ole Gunnar Solskjær og co. skal lørdag aften en tur sydpå, når London Stadium danner rammen for opgøret mellem West Ham United og Manchester United i Premier League. Bliv klogere på opgøret hér.

Fredag blev nomineringerne til månedens manager i Premier League for november offentliggjort. Her kom både David Moyes og Ole Gunnar Solskjær op af hatten.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og med god grund.

West Ham har nemlig præsteret over al forventning i den igangværende sæson. London-klubben er i øjeblikket inde i en stime på tre Premier League-sejre i træk, og er, trods et svært startprogram på årets turnering, placeret på en aktuel femteplads. 

United fik gnedet lidt salt i såret onsdag i Champions League, men ”De Røde Djævle” er fortsat inde i en god stime i den hjemlige liga. Her er holdet, ligesom West Ham, inde i en stime på tre sejre i træk, hvilket betyder, at en topplacering er inden for rækkevidde.

Derfor er der også tale om en yderst spændende kamp lørdag aften. Det bliver spændende at se, hvilket hold Solskjær kommer med. Selvom der er tale om en vigtig kamp, venter der nemlig cirka 72 timer efter opgøret en knald-eller-fald-kamp i Tyskland mod Leipzig, når Uniteds Champions League-skæbne skal afgøres.

HAR DU HØRT VORES SENESTE PODCAST, DER VARMER OP TIL KAMPEN MOD WEST HAM?

Dato, tid og sted: 
Opgøret finder sted lørdag den 5. december klokken 18:30 på London Stadium.

Kampens dommer:
Andre Marriner får dommertjansen lørdag aften.

Skader og karantæner:
Marcus Rashford måtte udgå i slutningen af opgøret mod Paris Saint-Germain med smerter i den skulder, der tidligere har voldt ham problemer i denne sæson. Det vides endnu ikke, om Rashford bliver klar til at spille lørdag, men Solskjær kunne meget vel vælge at spare den engelske offensivspiller med tanke på næste uges opgør mod Leipzig.

Derudover er Luke Shaw tilbage i træning, men venstrebacken er endnu ikke klar til at få kampminutter, bekræftede Solskjær på fredagens pressemøde.

West Ham har Andriy Yarmolenko ude med COVID-19, men derudover har Moyes alle sine spillere til rådighed.

Mulige startopstillinger: 

Manchester United:

De Gea
Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Telles
Beek – Matic – Fred
Fernandes
Cavani – Martial

West Ham:

Fabianski
Balbuena – Ogbonna – Cresswell
Coufal – Rice – Soucek – Masuaku
Fornals – Haller – Bowen

Hold øje med:
Michail Antonio er tilbage på West Ham-holdet efter en længere skadespause. Det kan hjemmeholdet komme til at nyde godt af. Harry Maguire og Victor Lindelöf får sit at se til, når de skal kæmpe med den store englænder, der er glad for at befinde sig i boksen. Antonio spillede kun en enkelt halvleg i den seneste kamp, men han kommer højst sandsynligt til at bygge på med mere spilletid lørdag.

OPDATERING: Moyes har senere udtalt, at Antonio ikke kommer til at spille en rolle lørdag grundet en ny skade.

Sagt om kampen: 
– Vi ser frem til det. Det er godt at se fans tilbage på stadion, og forhåbentlig får vi dem tilbage på Old Trafford snart, fortalte Solskjær på fredagens pressemøde med tanke på, at det er muligt for West Ham at lukke 2.000 fans ind til lørdagens opgør.

Skribentens bud på kampens resultat: 
Jeg tror, der venter United en svær kamp. Jeg håber ikke, at spillerne har den skæbnesvangre kamp på tirsdag i Champions League i baghovedet, idet der er tale om tre utroligt vigtige point, som kan få os med i toppen af Premier League. Jeg skyder på en forsigtig 1-2-sejr med Edinson Cavani som matchvinder. Det bliver dog ikke en nem opgave.

TV: 
Kampen bliver vist på TV3 MAX. 

Hvem spiller rivalerne imod: 
Manchester City – Fulham
Chelsea – Leeds
Tottenham – Arsenal
Liverpool – Wolves

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

5. december: Da Beckham og Ronaldinho gæstede Old Trafford til Glazer-protester

Næste artikel

Solskjær satser på Pogba og Cavani mod West Ham

ANNONCE