Jadon Sancho scorer til 2-0 mod Burnley

Optakt: Pligtsejr nødvendig mod bundprop

Tirsdag aften gælder det igen Premier League, når Manchester United møder Burnley.

Fredag aften var der tale om endnu en skuffelse for Manchester United, da man end ikke formåede at slå Middlesbrough ud af FA Cuppen efter 120 minutter og straffesparkskonkurrence. Det er en skuffelse, der hurtigt skal vaskes af. Og det skal den blot en smuttur nord for Manchester, hvor bundholdet Burnley byder op til dans.

Hjemmeholdet er allersidst i ligaen, og selvom de har spillet færrest kampe af alle, som udtryk for et virvar af coronaaflysninger i december, er det ikke desto mindre imponerende, at “The Clarets” blot har vundet en kamp ud af deres 19 spillede i indeværende sæson.

Burnley spillede i lørdags 0-0 mod et også undervældende Watford-mandskab i Premier League. Et resultat, som intet gavn gjorde for nogle af holdene, og skal Burnley have nogle forhåbninger om at spille Premier League-bold i næste sæson, skal pointene til at komme.

Det burde være en svær opgave mod en så gigantisk klub som Manchester United – og bevares, mon ikke, det bliver det – men som mange læsere nok ved, er det ikke et Manchester United-hold, der er i harmoni.

Den seneste uges tid har United-fans skulle holde sig for ørerne og græmme sig i forfærdelse, når snakken gik på Mason Greenwood, og med fredagens skandale-cupexit mod Middlesbrough, er fanden atter malet på væggen for Rangnicks tropper.

Ikke desto mindre ligger de røde fra Manchester trods alt stadig i top fire, endda med en kamp i hånden, og skal man cementere sin position i det selskab, er en sejr mod Premier Leagues sorteper et decideret must.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles klokken 21:00 på Turf Moor i Burnley.

Kampens dommer:

Rutinerede Mike Dean passer fløjten.

Skader og karantæner:

Jadon Sancho og Bruno Fernandes blev småskadede mod Middlesbrough, men ser ud til at kunne blive klar til aftenens opgør. Det samme gør Jesse Lingard og Edinson Cavani, der begge havde fri i fredags. Eric Bailly er ankelskadet, mens brasilianerduoen Fred og Alex Telles begge er testet positiv for corona.

The Clarets er uden Matej Výdra og Johann Gudmundsson, mens Ashley Barnes og Charlie Taylor er tvivlsomme. På den positive side får de Josh Brownhill tilbage fra karantæne.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Dalot – Varane – Maguire – Shaw

Fernandes – McTominay – Pogba

Elanga – Ronaldo – Rashford

Burnley:

Pope

Roberts – Mee – Tarkowski – Taylor

McNeill – Westwood – Brownhill – Cornet

Weghorst – Rodriguez

Hold øje med:

Personligt står jeg ud for en uforudset luksus i at skulle udvælge en profil fra Burnley. Man kunne sagtens vælge nytilkomne Wout Weghorst, der har lavet et hav af mål i sin tid i Wolfsburg, men jeg vælger en af de få, der har holdt niveau for Burnley i indeværende sæson i Maxwell Cornet, som før sin rejse til AFCON var uhyre målfarlig for aftenens værter.

Skribentens bud på kampens resultat:

Manchester United kunne i den grad godt have brug for et statement win, og det tror jeg, trods nuværende form, at de får. Burnley ser virkelig, virkelig ikke særligt gode ud, og får man hurtigt hul på bylden, tror jeg hurtigt, kampen kan afgøres. Jeg skyder på 3-0 til Manchester United.

TV:

Kampen sendes på See og Viaplay.

Forrige artikel

UOL Sport: Flamingo ønsker Pereira på permanent aftale

Næste artikel
Alex Telles og Fred

Fred og Telles misser Burnley-kamp med COVID-19

ANNONCE