UOL Sport: Flamingo ønsker Pereira på permanent aftale

Ifølge UOL Sport kan 26-årige Andreas Pereira se frem til at gøre sit ophold i hjemlandet permanent, hvor han håber på at kunne få sin karriere på rette køl.

Der er nok ikke mange United-fans, som midt i al uroen har skænket Andreas Pereira ret mange tanker den sidste periode. Spilleren har aldrig for alvor formået at slå igennem på klubbens førstehold, og nu agter han tilsyneladende at gøre sit lejeophold i brasilianske Flamingo permanent. Det skriver UOL Sport.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge mediet er Flamingo villig til at betale €14 millioner for at få lov at beholde spilleren fremadrettet. Pereira har nydt godt af fast spilletid i hjemlandet og håber på, at det på lang sigt kan hjælpe ham tilbage på den internationale scene.

Det er vigtigt at understrege, at der her er tale om et rygte, og at vi på Oldtrafford.dk ikke vil lægge for meget i det, før det dukker op hos andre medier.

På trods af de mange lejemål har Andreas Pereira 75 United-optrædener på cv’et.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
10
Shares
Forrige artikel

Rooney: Uniteds nedtur begyndte, da Ronaldo smuttede

Næste artikel
Jadon Sancho scorer til 2-0 mod Burnley

Optakt: Pligtsejr nødvendig mod bundprop

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
10
Share