Optakt: Pressede United tager imod svingende Spurs

Manchester United skal rejse sig efter sidste weekends derbynederlag.

Det har været en lang uge som United-fan med sidste weekends lammende nederlag mod City i bagagen. Klasseforskellen mellem de to rige klubber og deres dyre mandskaber er til at tage og føle på.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Nu står der dog Tottenham Hotspur på menuen, og Antonio Contes mandskab har med nogle meget svingende resultater spillet sig selv i en lige så svær situation som United med tanke på kvalifikation til Champions League.

Senest vandt London-klubben meget overbevisende 5-0 over Everton, men i sidste weekend røg holdet ud til Middlesbrough i FA Cuppen. Og det kunne United jo aldrig finde på, eller.

Inden en stor sejr mod Leeds i februar blev det til et nederlag mod Burnley bare fire dage efter, Spurs slog City i Manchester. Så det er altså svært helt at greje, hvad det er for et mandskab, United løber ind i senere.

United har imidlertid også deres at kæmpe med, og sidste uges ydmygende derby-nederlag var blandt mange ting endnu en markering af et hold og en klub, hvor problemerne atter brager.

Dagen efter nederlaget kunne flere medier berette, at Marcus Rashford i øjeblikket overvejer sin fremtid i klubben. Når flere medier melder det samme kan noget tyde på, at angriberens bagland har delt information til journalister.

Selvom Rashford, der har kæmpet med skader og i høj grad manglende form, har siddet meget på bænken, så er han fortsat en af klubbens mest populære skikkelser, og det skal bekymre rigtig meget på de indre linjer i klubben, at det lige netop er hans fremtid, der er tvivl om. Ligesom måden det er kommet ud på.

Træner Ralf Rangnick måtte på gårsdagens pressemøde også forholde sig til spekulationerne, og den tyske træner var meget klar i spyttet. Hvis Rashford virkelig ønsker sig væk, så kan han få lov til det.

Det er altså, som vi ved, ikke meget der er fryd og gammen i United, men måske en sejr over Tottenham senere kan tænde et lille lys og håb – om ikke andet så for en lille chance om Champions League-gruppespil.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles lørdag d. 12 marts klokken 18:30

Skader og karantæner:
Luke Shaw er med sikkerhed ude, mens Raphael Varane, Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani alle tre skulle være klar igen. Scott McTominay døjer også fortsat med en ankelskade.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
Henderson
Wan-Bissaka – Varane – Lindelöf – Telles
Fred – Matic – Pogba
Sancho – Ronaldo – Elanga

Tottenham Hotspur

Lloris
Romero – Dier – Davies
Doherty – Bentacour – Højbjerg – Reguillon
Kulesevski – Kane – Son

Hold øje med:
Kane-Son er en stærk duo, der har overgået Lampard og Drogbas rekord for flest oplæg mellem to spillere. Conte har fået gang i de to igen, og med Kulesevski som den tredje hurtige offensivspiller, har Spurs-offensiven fået et stærkt kort mere.

Skribentens bud på kampens resultat:
På den ene side har jeg ikke megen tiltro til Manchester United, og slet ikke spillerne der leverer meget uærlige præstationer. På den anden side så er der en stor plet fra sidste weekend, der skal vaskes væk, og de må de være klar over. 2-1 til hjemmeholdet.

TV: 
Kampen vises på TV3+.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel
Ralf Rangnick

Rangnick vil se Rashfords træningspræstationer på banen

Næste artikel

Startopstilling: Fernandes ude med sygdom - tvivlsom til Atletico Madrid

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share