Ralf Rangnick

Rangnick vil se Rashfords træningspræstationer på banen

Rashford famler efter formen i kampene, men gør det angiveligt godt til træning.

Ralf Rangnick har fuld tillid til, at Marcus Rashford kan udfolde sit åbenlyse talent, men det kræver at angriberen veksler sin gode træningssessioner til gode kampe.

Det fortæller den tyske træner efter en uge, hvor Rashford først startede på bænken i Manchester-derbyet og siden blev der i sået tvivl om den populære spillers fremtid hos ‘De Røde Djævle’.

– Han skal spille på det samme niveau, som han træner på. Det var det samme, jeg sagde for to og tre uger siden, siger Rangnick ifølge Manchester Evening News og fortsætter.

– Han har uanede mængder af talent, han har nærmest alt en moderne angriber skal have, så det handler bare om at transformere træningspræstationer ind i de regulære kampe, siger Rangnick.

I starten af ugen var der rygter fra flere medier om, at Marcus Rashford overvejede sin United-fremtid på grund af manglende spilletid. Det kan du læse mere om her.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel

Podcast: City-snak, Spurs-optakt samt skose/rose Tottenham

Næste artikel

Optakt: Pressede United tager imod svingende Spurs

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share