Optakt: Returopgør i Sevilla

Torsdag aften tager United til spanske Seville, hvor de møder Real Betis i de to holds Europa League-returopgør.

Manchester United står med et ben videre i årets Europa League efter at have vundet det første opgør i ottendedelsfinalen. Hjemme på Old Trafford slog de Real Betis 4-1 og tager dermed til Spanien med gode chancer for at sikre sig en plads i kvartfinalen.

Efter en flot start på 2023, med 12 sejre i 17 kampe, har holdet set et mindre dyk i form. Det forfærdelige 7-0 nederlag til Liverpool, efterfulgt af 0-0 på hjemmebane mod Southampton, har set Uniteds chancer for et Premier League mesterskab falde drastisk. Europa League må derfor ses som en høj prioritering for Erik ten Hags mandskab, hvis de skal gøre sig forhåbninger om flere trofæer, denne sæson.

De røde djævle må dog ses som store favoritter til at gå videre efter den vigtige 4-1 sejre senest mod Betis, hvor Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Antony og Wout Weghorst kom på tavlen.

Real Betis står overfor en stor udfordring, da de hjemme i Seville skal vinde med mindst 3 mål, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at nå en kvartfinale. Men helt umuligt vil det spanske hold nok ikke se det. Holdet ligger godt til i den spanske liga, hvor de i skrivende stund befinder sig på femtepladsen i La Liga, med blot tre points op til fjerdepladsen.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles torsdag klokken 18:45 på Estadio Benito Villamarin.

Dommer:

Srdjan Jovanovic

Skader og karantæner:

Uniteds skadesliste er fortsat lang, hvor både Christian Eriksen, Anthony Martial, Alejandro Garnacho, Donny van de Beek, Phil Jones og Antony er ude med skade. Victor Lindelof og Marcel Sabitzer er tilbage i truppen.

Mulige startopstillinger:

Real Betis

Bravo

Sabaly – Pezzella – Ruiz – Abner

Rodriguez – Carvalho

Henrique – Joaquin – Juanmi

Perez

Manchester United

De Gea

Dalot – Lindelof – Martinez –  Malacia

Sabitzer – Casemiro

Fernandes

Pellistri – Weghorst – Sancho

Hold øje med:

Senest Real Betis gæstede Old Trafford, var det Ayoze Perez som stod for deres eneste mål. Angriberen forventes også at være med i returopgøret og vil muligvis kunne gøre en forskel for Betis på offensiven endnu engang.

Skribentens bud på kampens resultat:

Erik ten Hag har tidligere på sæsonen vist, at han har evnerne til at spille en føring hjem. Og da United kommer ind til kampen med en tre måls føring, må det også forventes at han i aften sikrer viderespil i Europa League. Skribentens bud på et resultat er 1-0 til United.

TV:

Kampen sendes på TV2 SportX.

1 kommentar
  1. Kan stadig ærge mig over at vi ikke ” dræbte” kampen fuldstændigt hjemme på OT, 6-1 havde været retvisende efter spil og chancer og dermed var retur opgøret bare en formalitet.

    Nu er ETH tvunget til at stille op med nogle nøglespillere der kunne have været sparet, men min ikke vi nok skal komme videre til næste runde alligevel med tre måls føringen.

    Mit bud er 1-1 og Sancho scorer.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Interessante statistikker

Næste artikel

Ung dansker træner med i Manchester United

ANNONCE