Ung dansker træner med i Manchester United

16-årige Lasse Abildgaard fra Silkeborg IF træner i denne uge med på ungdomsholdene i Manchester United.

Det er ikke nyt, at Manchester United har øje for unge danske spillere. Klubben har i denne uge et talent fra Superliga-klubben Silkeborg IF løbende på træningsanlægget Carrington.

Lasse Abildgaard er taget til Manchester for at træne med på de røde djævles U16- og U18-hold. I midtugen har han fået spilleminutter på Uniteds U16-hold i en testkamp mod Preston North End.

– Det er et fint niveau, han får lov at spille med på. Et niveau, der passer ham rigtig godt, siger Peter Christian Hansen, der er talentchef i Silkeborg IF.

Abildgaard, der begår sig på de offensive positioner, spiller til dagligt på U17- og U19-holdet i Silkeborg.

Ifølge Silkeborgs talentchef er formålet med prøvetræningen, at United får set den unge dansker an og omvendt. Prøvetræningen er ikke med henblik på en transfer, fortæller talentchefen, der er taget med til Manchester sammen med det 16-årige talent.

– Lasse [Abildgaard] er et helt åbenlyst talent, som har fået noget opmærksomhed omkring sig, siger Peter Christian Hansen til OldTrafford.dk.

Han oplyser, at prøvetræningen i Manchester har været undervejs i noget tid, eftersom United har været i kontakt med Silkeborg i løbet af vinteren.

Lasse Abildgaard, der i februar fyldte 16 år, har tidligere været til prøvetræning i Ajax, hvor formålet var det samme for de to parter, som det er i Manchester.

2 kommentarer
  1. Altid spændende at se danskere i United, et eller talent må han da helt sikkert beside, for man bliver ikke bare lige inviteret til United til prøvetræning bare sådan, jeg kender ham ikke rigtigt så det bliver da lidt spændende at følge..
    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  2. Kæmpe oplevelse for den unge knægt, håber han nyder det i fulde drag, ikke sikkert han får lov til det igen.

    Men spændende er det da absolut.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Optakt: Returopgør i Sevilla

Næste artikel

Tre United-spillere udtaget til Englands trup til EURO 2024-kvalifikationskampene

ANNONCE