Optakt: Ronaldo og co. skal sikre godt udgangspunkt for Simeone-exit

De røde djævle drager til Madrid for at spille Champions League, hvor der skal skaffes et godt udgangspunkt før hjemmebanekampen på Old Trafford.

Champions League-hymnen skal lyde på ny, og Manchester United skal en tur sydpå, hvor de møder de spanske mestre Atletico Madrid. Og selvom Manchester United kun har mødt Atletico to gange før i 1991/92-sæsonen, er der især en spiller, der er erfaren i at slå Simeones mandskab. Cristiano Ronaldo.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ja, han gjorde det i Real Madrid, og derefter drog han til det italienske og gjorde det søreme igen. Nu skal han prøve på ny, og det virker ikke ligefrem umuligt. Atletico Madrid går ikke enormt formstærke ind til opgøret. Trods en 3-0-sejr Osasuna i weekenden ser det for alvor ud til, at Simeones tropper har nået sit fulde potentiale sidste sæson. For der har været problemer hos de spanske mestre henover vinteren. Her kan man tælle nederlag mod hold som Levante, Atletic Bilbao, Granada og Mallorca.

Det ser for alvor ud til, at luften er gået af ballonen, men spørgsmålet forbliver så: Hvilken ballon er der mest luft i? Manchester Uniteds eller Atletico Madrids?

For det har heller ikke været en dans på roser for Manchester United. Ligesom Atletico Madrid har de vundet deres sidste opgør, men før det har det været op ad bakke. Det skyldes blandt andet manglende kynisme. Det ser dog ud til, at en spiller som Jadon Sancho er kommet i form, og det kan være kampafgørende for United. Det er især Atletico Madrids backs, der har set svage ud denne sæson. Daniel Wass blev hentet ind, men rendte hurtigt ind i en skade, og dermed spiller spanskerne med kroaten Vrsaljko, der ikke just har imponeret. På den modsatte back spiller Mandava, der heller ikke har fundet den samme form som i Lille.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles onsdag d. 23/2 kl. 21:00 på Wanda Metropolitano.

Kampens dommer:
Det er rumænske Ovidiu Hategan, der dømmer kampen.

Skader og karantæner:
Manchester United er umiddelbart kun uden Cavani, der døjer med en skade.

Atletico Madrid må undvære Daniel Wass, mens Koké er tvivlsom op mod opgøret. Også Griezmann har døjet med en muskelskade.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea
Dalot – Varane – Maguire – Shaw
McTominay – Pogba
Sancho – Fernandes – Rashford
Ronaldo

Atletico Madrid:

Oblak
Vrsaljko – Savic – Felipe – Mandava
Llorente – Herrera – Lemar – Carrasco
Joao Felix – Correa

Hold øje med:
Som nævnt tidligere, så skal vi holde øje med Atleticos backspillere. Der er helt sikkert muligheder for, at vi kan få noget spil over kanterne, og så handler det om at trække ind i banen og skyde på mål. Blandt andet Savic kan se tung ud, når han står overfor en dygtig teknisk spiller.

United skal passe på, at de ikke bliver overløbet på midten. Atletico Madrid spiller nok 4-4-2, men har ofte en masse spil på midten, hvor Llorente godt supplerer de to centrale midtbanespillere. Derudover kan Joao Felixs gode teknik blive et problem, hvis han kommer i duel med Maguire.

Skribentens bud på kampens resultat:
Jeg er optimist, og jeg tror derfor på, at Manchester United får et fint resultat med tilbage. Der er ikke ude- og hjemmebanemål længere, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at spille offensiv fodbold for nogen af holdene. Jeg tror, at det bliver til en 2-1-sejr til United, og dermed et god udgangspunkt for returkampen.

TV:
Kampen bliver vist på 3+ og Viaplay.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
8
Shares
Forrige artikel

Rangnick før Atlético: Det bliver fysisk og følelsesbetonet

Næste artikel

Fred om sin rolle: Jeg bærer klaveret, så de andre kan spille

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
8
Share