Optakt: Så ruller bolden i CL igen

Jose Mourinho og Manchester United skal en tur til Sevilla, der er første modstander i knock-out kampene i Champions League.

Så skal vi snart ikke vente længere. Champions League er atter i gang efter en vinterpause, og onsdag skal United en tur til Spanien hvor Sevilla venter. Første opgør spilles på Ramon Sanchez Pizjuan, mens returopgøret i Manchester spilles den 13.marts.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

En række kampe i 8-delsfinalerne blev spillet sidste uge, og i de kommende dage skal de sidste opgør i rundens første spillerunde så afgøres. United kommer ind til kampen med selvtillid og en sejr over Huddersfield i FA Cuppen, mens Sevilla ligeledes kommer med en sejr i rygsækken, efter det i lørdags blev til en sejr på 1-2 ude mod Las Palmas.

Sevilla og United har ikke den store historie for at mødes, og i de seneste år har den spanske storklub primært gjort det fremragende i Europa League, som klubben vandt tre gange i træk i 2014, 2015 og i 2016. Hele fem gange har Sevilla vundet Europa League i alt.

I efteråret var klubben i pulje med Liverpool, Maribor og Spartak Moskva, og kvalificerede sig med ni point som to’er i puljen efter Liverpool. I den hjemlige liga er Sevilla pt placeret som nummer fem, efter Barcelona, Atletico, Real og Valencia. Sevilla har 39 point efter 24 kampe.

United vil uden tvivl komme med stor respekt for det spanske mandskab, og gøre alt for at have et fint udgangspunkt med hjem til Old Trafford. Men Mourinho er ramt af en række skader, og har måske ikke helt de store taktiske muligheder som han havde håbet på.

I weekenden var Angel Gomes og Ethan Hamilton med på bænken mod Huddersfield, da der var tæt på ti mand ude med skader. Kun et par stykker er ventet klar til onsdagens opgør i Sevilla, så måske holdkortet giver sig selv for Mourinho og co.

Det er en presset periode for United, der blot få dage efter opgøret i Spanien får besøg af Chelsea til en yderst vigtig kamp om topplaceringerne i Premier League. Så det bliver spændende at se, hvordan United vil gribe de kommende uger an.

Et er sikkert, det er nu det bliver spændende og sjovt. Det er disse kampe alle fodboldspillere gerne vil stå i, og uger med masser af knald på vi fans elsker. Det er nu sæsonen skal afgøres med en masse vigtige kampe, og den første kommer altså onsdag aften i Sevilla.

Dato, tid & sted
Kampstart 20.45 onsdag den 21.februar 2018. Opgøret spilles på Ramon Sanchez Pizjuan, der har plads til omkring 42.000 tilskuere.

Dommer
Franske Clement Turpin dømmer opgøret på onsdag. 35-årige Turpin har aldrig før dømt United, men har to gange tidligere dømt Sevilla.

Skader & karantæner
United er hårdt ramt af skader, og blandt andet derfor havde Jose Mourinho hevet to unge knægte med på bænken i weekendens kamp mod Huddersfield. Eric Bailly er heldigvis tilbage, men ventes ikke at starte inde. Til gengæld er Zlatan Ibrahimovic, Phil Jones, Marouane Fellaini og Marcos Rojo med stor sandsynlighed helt ude af opgøret.

Der er fortsat tvivl om Paul Pogba, Marcus Rashford og Antonio Valencia vil nå at blive klar til onsdagen opgør.

Hos Sevilla har Simon Kjær været ude i noget tid, og er tvivlsom til kampen. Ligeledes er Nolito, Ever Banega og Joaquin Correa alle tvivlsomme.

Mulig startopstilling

David de Gea
Ashley Young – Chris Smalling – Victor Lindelöf – Luke Shaw
Nemanja Matic – Michael Carrick – Paul Pogba
Alexis Sanchez – Romelu Lukaku – Anthony Martial

Skribentens bud på kampen
United vil formentlig gribe kampen noget forsigtigt an. Det vil være vigtigt at holde nullet, og selv kunne prikke et vigtigt udebanemål ind. Jeg tipper en taktisk affære, og en sejr på 0-1 til United.

Hold øje med
Midtbanespilleren Steven N’Zonzi er en af profilerne hos Sevilla, og har været rygtet tilbage til Premier League i flere omgange. Han har tidligere spillet for både Blackburn og Stoke i Premier League, og har gjort det fremragende i det spanske siden skiftet dertil i 2015.

Vidste du at…
– United mødte Sevilla i en træningskamp i august 2013, her vandt spanierne med 1-3 på Old Trafford.

TV
Kampen sendes på TV3+.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho roser McTominay

Næste artikel

Carrick vil slutte med et brag i CL

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share