Carrick vil slutte med et brag i CL

Michael Carrick spiller her til foråret for sidste gang knockout-fase i Champions League, og det er lidt specielt, siger United-kaptajnen.

Michael Carrick trækker sig tilbage efter denne sæson, og derfor er det blandt andet sidste gang, at veteranen spiller knockout-fase i Champions Leauge. Det bliver lidt specielt, siger englænderen.

– Det er de sidste måneder, jeg har tilbage som spiller. Og det i sig selv er lidt mærkeligt. Men særligt de store kampe i ligaen og Champions League, dem tager jeg ikke for givet, siger han til MUTV.

For år tilbage var United fast bestanddel i de afgørende runder i Champions League, men det har knebent lidt med at kunne finde fordums styrke i turneringen de senere sæsoner. Carrick håber, at denne sæson kan blive starten på nye gode år for United i den fineste europæiske turnering.

– Det er ikke for at være arrogant, jeg siger det. Men det bør bare være vores standard. Vi bør være med i turneringen og de afgørende kampe i stort set hver sæson.

– For få år siden var det vores standard. Hver sæson spillede vi nogle store kampe, og vi plejede at gøre det godt i dem. Det blev normalt for os, og det er det, vi skal tilbage til, siger Uniteds anfører, der efter alt at dømme bliver en del af Mourinhos trænerteam, når støvlerne lægges på hylden.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Optakt: Så ruller bolden i CL igen

Næste artikel

Podcast: Huddersfield, VAR & Sevilla-optakt

ANNONCE