Optakt: Sunderland – Manchester United

Manchester United skal en tur til Stadium of Light for at spille mod Sunderland, der ikke har vundet en kamp siden januar.

Ugens landsholdsopgaver er overståede, og det er atter blevet tid til Premier League-fodbold. ”De røde djævle” skal forsøge at holde momentum, når de lørdag gæster Sunderland.

Det er Uniteds første kamp på Stadium of Light siden sidste spillerunde af sidste sæson. Fergies drenge vandt 1-0, men måtte desværre se Manchester City løbe med mesterskabet, da de scorede det vindende mål dybt inde i overtiden i deres kamp mod QPR. Det skabte stor jubel blandt Sunderlands tilskuere, og det er en oplevelse, som mange af Uniteds spillere stadig husker.

Sir Alex Ferguson afviste på fredagens pressemøde, at holdet er drevet af hævn på grund af den episode, men flere spillere – heriblandt Wayne Rooney – har tidligere udtalt, at de følte sig ekstra motiverede til kampene mod Sunderland nu.

Der har været snak om, at United måske vil spare nogle spillere i lørdagens kamp. ”De røde djævle” spiller kvartfinalekamp i FA Cuppen mod Chelsea allerede på mandag, og der venter derfor holdet et par hårde dage.

Angiveligt overvejer Ferguson at stille med to vidt forskellige hold til de to kampe. Hvis det sker, kan det meget vel blive nogle af de prominente førsteholdsspillere, som har spillet landskamp i denne uge, der sidder over lørdag.

Skader
Sunderland har et par vigtige spillere på skadeslisten. Topscorer Steven Fletcher og midtbanekrigeren Lee Cattermole er begge ude resten af sæsonen.

Stephane Sessegnon og David Vaughan er tvivlsomme.

Manchester United har ingen skader. Paul Scholes, Phil Jones og Nani træner alle med igen, hvilket betyder, at alle er til rådighed.

Dommer
Kevin Friend skal dømme kampen.
 

Mulige startopstillinger

Sunderland
Mignolet
Gardner – O’Shea – Bramble – Rose
Johnson – Larsson – N’Diaye – McClean
Sessegnon
Graham

Manchester United
Lindegaard
Rafael – Ferdinand – Evans – Buttner
Anderson – Giggs
Valencia – Kagawa – Welbeck
Rooney
 

Hold øje med:
Vores allesammens John O’Shea. Den tidligere United-spiller har stået overfor en noget anderledes opgave i Sunderland, end han gjorde på Old Trafford, og han er hurtigt blevet en vital mand for Martin O’Neil. Han får forhåbentligt sit at se til, når hans gamle holdkammerater kommer på besøg.
 

Skribentens bud på kampens udfald
Jeg tror godt, det kan gå hen og blive en vanskelig affære, men United tager derfra med tre point. 2-1 til udeholdet.

Vidste du at…

– Steven Fletcher, som er ude med en skade resten af sæsonen, har scoret en tredjedel af alle Sunderlands mål i denne sæson.

– Sunderland har ikke besejret Manchester United på Stadium of Light siden 1997.

– Patrice Evra har spillet flere minutter i Premier League i denne sæson end nogen anden United-spiller. Hele 2430 minutter er det blevet til.

– Robin van Persie har ramt træværket hele syv gange i denne sæson. Det er mere end nogen anden spiller fra nogle af topholdene.

Hvem spiller rivalerne imod:
Manchester City får Newcastle på besøg, Arsenal møder Reading, Chelsea skal til Southampton og Liverpool har Aston Villa.
 

Forrige artikel

Fergie: Intet problem med Sunderland-fans

Næste artikel

Vidic vil have sit trofæ tilbage

ANNONCE