Optakt: Svær udekamp på St. James’ Park

Newcastle United har i St. James’ Park er god hjemmebane, og der venter Manchester United en svær opgave i aften i det nordøstlige England.

I aften skal United se om der kan rettes op på det haltende form på udebane. Det bliver dog ikke en nem opgave, for Newcastle er et svært hold at spille mod når de er hjemme på St James’ Park.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Tidligere på sæsonen gav de det suveræne førerhold Chelsea det første nederlag i sæsonen, da Toon-army besejrede Mourinhos tropper med 2-1. Det er også blevet til hjemmesejr over Liverpool tidligere på sæsonen.

Men det er et særdeles svingende mandskab der venter United i aften. For få uger siden kørte City dem over med 5-0 på Etihad, mens der har været en del pointtab mod de på papiret dårligere hold.

John Carver er pt. manager for Newcastle, efter Alan Pardew tidligere på sæsonen smuttede til Crystal Palace. Inden da havde Pardew været igennem et had/kærligheds forhold med de medlevende fans i Newcastle.

Netop fansene er altid på hjemmeholdets side på St James’ Park, og United har tidligere fået ørene i maskinen i det nordøstlige England. Sidste sæson blev det dog til en sikker sejr på hele 0-4 til David Moyes og co.

Men på trods af den til tider skræmmende hjemmebane har United de seneste år været ganske gode deroppe. De seneste 11 kampe har givet United otte sejre, to uafgjorte og blot ét nederlag. Hele syv mål er scoret af United de to sidste gange Newcastle har været værter.

Newcastle vandt i weekenden deres opgør mod Aston Villa, men har ikke formået at vinde to kampe i træk siden november. Omvendt har United på udebane blot hentet tre sejre, hvilket er noget af det dårligste i ligaen.

Hold øje med

Papiss Cisse er en farlig herre, og scorer mange mål for Newcastle. Han skal holdes væk fra chancer i aften, hvis van Gaal og co vil have point med hjem.

Moussa Sissoko er ligeledes en herre United skal have styr på i aftenens opgør. Sissoko er omdrejningspunktet på hjemmeholdets midtbane, og der venter Blind og co en stor opgave i at vinde kampen om midtbanen.

Skader/karantæne

United er ved at have styr på skaderne, og det er blot Robin van Persie der må sidde udenfor i aftenens opgør. Det forventes at Luke Shaw og Phil Jones er tilbage efter de missede weekendens opgør, mens Carrick atter er i spil.

Newcastle har Jack Colback i karantæne, mens Massadio Haidara og Remy Cabella er ude med skader.

Hvor og hvornår

Der er kick-off på St James Park i Newcastle klokken 20.45 dansk tid.

TV

Kampens sendes direkte på 6’eren, som sender fra klokken 20.00.

Skribentens bud på hold og resultat

Jeg forventer en intens kamp mellem to hold der gerne vil spille fodbold, og to hold der vil gå efter sejren. Der bliver knald på, og jeg kunne godt se en Marouane Fellaini komme ind på holdet igen, for at få mere fysik ind i opgøret.

Jeg tror på at Uniteds form på udebane vil vende. Det er blevet til sejr de to sidste gange United har besøgt St James Park, og jeg tipper derfor sejr på 1-3 til United i aften.

David de Gea
Antonio Valencia – Chris Smalling – Marcos Rojo – Luke Shaw
Ander Herrera – Daley Blind – Marouane Fellaini
Adnan Januzaj – Wayne Rooney – Angel Di Maria

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Bare rolig, van Gaal vinder trofæer i United

Næste artikel

LVG: Sådan forbedrer vi os

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share