Optakt til Manchester United – Leeds United: Fansene er endelig tilbage i PL!

Manchester United møder i morgen Leeds på Old Trafford i 1. runde i Premier League.

Ventiden er endelig ovre – Premier League er tilbage! I sæsonens første kamp venter ærkerivalerne fra Leeds, som kommer på besøg på Old Trafford. Sidst vi spillede mod “The Peacocks” på hjemmebane, endte det med en sejr til Manchester United. Holdet vandt nemlig 6-2 efter blandt andet to lynhurtige mål af Scott McTominay. Vi må håbe, at noget lignende kommer til at udspille sig i morgen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Fansene har ventet længe på netop denne kamp. De engelske corona-restriktioner tillader nemlig, at man for første gang i 17 måneder må fylde fodboldstadions igen, hvorfor vi kan forvente et fuldt pakket Old Trafford, der er sprængfyldt med både vemod, energi og spænding. Ligeledes vil spillerne for første gang siden kampen mod Manchester City d. 8 marts 2020 møde brølet fra tilskuerne, når de træder ind på banen. Vi må satse på, at spillerne virkelig går ud og kæmper ekstra hårdt i morgen – netop for at vise, at de er glade for, at deres mange fans endelig kan være tilbage på lægterne.

Ole Gunnar Solskjær varslede på dagens pressemøde, at flere store profiler kommer til at mangle i spillertruppen, herunder både Marcus Rashford, Edinson Cavani, Jesse Lingard m.fl. Derudover er det meget usikkert, hvorvidt Dean Henderson er klar til at spille, da han stadigvæk kan mærke senfølgerne efter at være blevet smittet med Covid-19. Til gengæld kan vi glæde os over, at vi formentlig får Jadon Sancho at se i løbet af kampen.

 

“Jadon (Sancho, red.) er kommet ind, og han har gjort det rigtig godt i denne uge. Måske det er for tidligt at lade ham starte inde, men han er helt sikkert involveret i truppen,” siger Solskjær inden morgendagens kamp.

 

Desværre får vi heller ikke Raphaël Varane at se, da han endnu ikke er blevet registreret i spillertruppen – formentlig grundet problemer med foto-rettigheder. Ifølge Solskjær er der tale om en lille bagatel, hvorfor det kun er et spørgsmål om tid, før Varane officielt kan kalde sig for Manchester United-spiller.

 

Ole Gunnar Solskjær har store forventninger til sit hold forud for den kommende sæson. Da han på dagens pressemøde blev spurgt ind til, hvad han forventede sig af modstanderholdet, sagde han følgende:

”Det vigtige er, hvad jeg forventer af mit hold. Du kan sagtens forberede dig på modstanderen, men for os handler det om os selv. Vi har haft en god pre-season, og de sidste par uger har været rigtig gode, hvor alle har været tilbage. Selvom vi stadig mangler et par spillere på grund af skade og gennem Covid, føler vi os stadigvæk komfortable”.

 

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag d. 14 august klokken 13:30 på Old Trafford i Manchester.

 

Kampens dommer:

Paul Tierney

 

Skader og karantæner – Manchester United:

Marcus Rashford (skulderskade), Dean Henderson (manglende kampform), Jesse Lingard (Covid-19), Phil Jones (knæskade), Alex Telles (ankelskade)

Både Eric Bailly, Amad Diallo og Edinson Cavani kommer heller ikke i spil grundet karantænekrav i forbindelse med Covid-19.

Raphaël Varane er som nævnt ikke blevet registreret i tide til at måtte spille.

Skader og karantæner – Leeds United:

Diego Llorente (knæproblemer), Adam Forshaw (hofteskade)

 

Mulige startopstillinger:

Manchester United (4-2-3-1):

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw

McTominay – Van de Beek

Greenwood – Bruno Fernandes – Pogba

Martial

Leeds (4-1-2-3):

Meslier

Ayling – Cooper – Koch – Dallas

Phillips

Klich – Rodrigo

Raphinha – Bamford – Harrison

 

Skribentens bud på kampens resultat:

Leeds har ikke haft verdens bedste pre-season med kun én sejr i syv kampe, men Manchester United kommer som nævnt også til at mangle flere vigtige spillere. Jeg tror på, at det bliver en meget lige kamp, hvor begge hold vil forsøge at angribe, hver gang de har bolden. Det plejer at være underholdende, når de to hold mødes, og de er begge garante for mål. Det ender med en smal sejr til Manchester United på 2-1.

 

Hvor kan kampen ses?

Kampen kan følges direkte på enten TV3+ eller Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

United kæmper med skader og manglende kampform inden Leeds-brag

Næste artikel

Startopstillinger: United er klar til tilskuerfyldt Old Trafford

ANNONCE