Optakt: Top og bund mødes på Old Trafford

Alt andet end tre point er uacceptabelt, når ligaens bundprop gæster Old Trafford.

Onsdag aften venter et helt klassisk top-mod-bund-opgør, når Premier Leagues 20. – og sidste – plads besøger ligaens førerhold, Manchester United, på Old Trafford. 35 point og 19 ligaplaceringer adskiller lige nu de to hold i Premier League og maler samtidigt et utvetydigt billede af, hvilke to sæsoner de to United-hold har gang i. Der er slet og ret niveauforskel. Og det skulle gerne vise sig på grønsværen i morgen aften.

Sheffield United går ellers ind til kampen med deres bedste formkurve indtil videre denne sæson. Efter at have slået både Bristol Rovers og Plymouth ud af FA Cuppen, og samtidigt at have hevet sæsonens første Premier League sejr i hus på hjemmebane mod Newcastle, burde der efterhånden kunne spores bare en smule tro på tingene, selvom man gisper efter vejret i Premier League.

Det er dog en tro, som Manchester United burde kunne slå til jorden. Vi skal helt tilbage til 1. november, hvor man tabte 1-0 til Arsenal, for at finde De Røde Djævles seneste nederlag i Premier League, og Solskjær og co. kommer desuden fra en imponerende 3-2 sejr over Liverpool i FA Cuppen, som også burde give ekstra vind i ryggen til kampen i morgen.

Trods den fabelagtige stime og det til tider sprudlende spil, har det ikke vrimlet med sikre sejre. Ser man bort fra vanvidskampen mod Leeds, som jo United vandt 6-2, har Manchester United ikke vundet en Premier League kamp med mere end et mål siden 2-0 sejren over Everton 7. november. Offensiven mangler altså stadig en kamp, hvor man udklasserer modstanderen og understreger, hvorfor man pt er ligaens nummer 1. Og til det findes vel ingen bedre mulighed end på hjemmebane mod ligaens absolutte sidsteplads?

Dato, tid og sted

Kampen sparkes i gang onsdag den 27. januar klokken 21:15 på Old Trafford.

Dommer

Peter Bankes er kampens dommer.

Skader og karantæner

Trods et slag på knæet i weekendens kamp, er Marcus Rashford erklæret kampdygtig til kampen mod Sheffield. Det betyder at Phil Jones er den eneste, som med sikkerhed misser kampen.

Chris Wilder meddelte tidligere på dagen, at hans hold potentielt har ni ukampdygtige spillere til kampen. John Egan er karantæneramt til opgøret, og derudover sidder Jack O’Connel, Sander Berge og Ben Osborne også med sikkerhed ude med skader, og en række andre spillere, blandt andet Oli McBurnie og Lys Mousset, er tvivlsomme.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Wan Bissaka – Bailly – Maguire – Telles

Matic – Pogba

Greenwood – Fernandes – Martial

Cavani

Sheffield United

Ramsdale

Basham – Ampadu – Robinson

Bogle – Lundstram – Norwood – Fleck – Stevens

McGoldrick – Burke

Hold øje med

Det er måske en smule uopfindsomt af mig, men selvom jeg også fremhævede ham forud for det modsatte opgør, vil jeg helt sikkert holde øje med Rhian Brewster. Den tidligere Liverpool mand er, som jeg ser det, Sheffields mest kreative kort, og kan sandsynligvis se frem til en startplads grundet den skadesplagede Sheffield trup. Et andet bud kunne være David McGoldrick, som med fem sæsonmål er holdets mest målfarlige mand.

Skribentens bud på kampens udfald

Det kan være farligt at spå om, for jeg ønsker ikke at jinxe noget, men jeg ser ikke andre mulige udfald end en United-sejr i denne kamp. Niveauforskellen på de to hold er simpelthen for stor på nuværende tidspunkt til, at jeg kunne forestille mig at the Blades kommer til at tage noget med fra Old Trafford. Selvom Ole Gunnar Solskjær muligvis kunne finde på at spare spillere inden weekendens opgør mod Arsenal, og Manchester United kan have en offday, tror jeg, den individuelle kvalitet bliver for stor for Sheffield. 3-0 United, videre.

TV

Kampen kan ses på Xee og Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Ingen spillere hentes - kun afgange er mulige

Næste artikel

Ighalo i rørende opslag: Takker for tiden i United

Relaterede artikler
Total
0
Share