Ighalo i rørende opslag: Takker for tiden i United

Odion Ighalos kontrakt i Manchester United lakker mod enden, og i den forbindelse takker den nigerianske angriber for sin tid i klubben i et rørende opslag på Instagram.

Ved udgangen af januar skal Ighalo tilbage til Kina og spille fodbold, når hans lejeaftale med United udløber.

Det tyder ikke på, at United-fansene får Ighalo at se på banen igen, hvorfor den 31-årige angriber allerede nu takker for sin tid i klubben.

– Det er hårdt at se denne drøm komme til sin afslutning. Men jeg takker Gud for at for at hjælpe mig med at udfylde denne store drøm om tage Manchester United-trøjen på som spiller og repræsentere denne fantastiske klub. Det er en ære, som jeg forevigt vil være sætte højt og værdsætte, skriver Ighalo og fortsætter:

– Til manageren vil jeg sige tak for at stole og tro på mig, da mange andre ikke gjorde. Til mine fantastiske holdkammerater: Jeg vil savne jer, drenge. Det var sjovt, og det var en tid, hvor jeg altid så frem til at træne og bruge tid med jer. Og jeg beder for, at I vil vinde ligaen og FA Cuppen dette år.

– Til verdens bedste fans: Vi har savnet jer, men vi hører jeres stemmer heppe på os langt væk fra. Vi kan ikke vente til, at vi har jer tilbage på lægterne. Jeg er stadig og vil forblive Manchester United-fan forevigt. En gang rød, altid rød. Tak Manchester United og Gud velsigne dig.

Ighalo nåede 23 kampe med fem mål til følge i den røde trøje.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Top og bund mødes på Old Trafford

Næste artikel

Telles og Tuanzebe starter mod Sheffield United

Relaterede artikler
Total
0
Share