Optakt: Ude mod West Ham

Manchester United jagter tredje sejr på stribe, når de søndag eftermiddag gæster West Ham på London Stadium.

Manchester United jagter søndag eftermiddag den tredje sejr på stribe, efter at ‘De Røde Djævle’ den seneste uges tid har besejret både Leicester City og kazakhstanske FC Astana. Søndag eftermiddag gælder det en udebanetur til det østlige London, hvor West Ham United venter på det olympiske stadion. 

Det seneste besøg på London Stadium endte med et ulykkeligt nederlag på 1-3 til ‘The Hammers’. En kamp, hvor daværende manager, José Mourinho, eksperimenterede med en 3-5-2-opstilling, der dog ikke gav det udfald, som portugusieren havde håbet på. 

Til søndagens møde forventer man ingen eksperimenterende opstilling af manager, Ole Gunnar Solskjær, som ser ud til at have fundet sin foretrukne startellever. Nordmanden gav torsdag aften de unge og reserverne muligheden imod FC Astana. Det forventes dog, at han stiller med de samme spillere, som han hidtil har gjort, når der har stået på Premier League på kampprogrammet. Den norske manager må dog se bort fra tre stamspillere i form af Luke Shaw, Paul Pogba og Anthony Martial, der alle tre fortsat er ude med skader. Solskjær kan dog glæde sig over, at Daniel James er blevet klar til opgøret, efter at han i torsdsagens møde mod FC Astana var udeladt af truppen grundet en skade. 

Søndagens værter, West Ham, er ubesejrede i de seneste fire ligakampe, efter at de i første spillerunde blev kørt over med 0-5 af Manchester City. Det er derfor et Hammers-hold med selvtillid, som Solskjær og co. møder, når de søndag eftermiddag skal forsøge at hente den tredje sejr på stribe. Sidst ‘De Røde Djævle’ var på en sejrsstime på mere end to sejre, var da man sendte Paris Saint-Germain ud af ottendedelsfinalerne i Champions League tilbage i marts. 

Dato, tid og sted:

Kampen spilles søndag den 22. september klokken 15 på London Stadium.  

Kampens dommer:

Kampens dommer er Anthony Taylor. Han var også manden med fløjten, da Manchester United slog Chelsea med 4-0 i første spillerunde.  

Skader og karantæner:

West Ham må se bort fra skadede Winston Reid og Michael Antonio samt karantæneramte Arthur Masuaku. 

Manchester United må undvære Eric Bailly, Luke Shaw, Paul Pogba og Anthony Martial, der alle er ude med skader. 

Mulige startopstillinger:

West Ham

Fabianski

Fredericks – I.Diop – Ogbonna – Cresswell

Rice – Noble

Yarmolenko – Lanzini – F. Anderson

Haller

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Young

Matic – McTominay

A. Pereira – Lingard – D. James

Rashford

Hold øje med:

Jeg håber mest af alt, at vi kommer til at Angel Gomes og Mason Greenwood i aktion igen efter deres præstationer torsdag aften mod Astana, hvor især Gomes imponerede. Jeg tror dog, at Solskjær kommer til at gå med Jesse Lingard og Andreas Pereira fra start. 

Jeg ser derfor frem til at se, hvordan United-defensiven klarer sig overfor West Hams spændende offensive kvartet. 

Sagt før kampen:

Til spørgsmålet om hvorvidt West Ham kan udfordre Manchester United i denne sæson, udtaler Solskjær:

“Sådan som de spillede mod os i sidste sæson, og det jeg har set fra dem i denne sæson, hvorfor skulle de ikke det?” 

“Senest (2-1-hjemmesejren i april) var vi heldige med at slå dem, så kampen søndag bliver en god test. Vi har holdt målet rent i de seneste to kampe, så vores forsvarere går ind til kampen med selvtillid”.

Skribentens bud på kampens resultat:

Vi kan se frem til et tæt opgør på London Stadium, hvor spillet vil bølge frem og tilbage i begge ender. Jeg tror på en spændende og intens kamp, der vil give os en del mål. Jeg er desværre ikke overbevist om en Manchester United-sejr, så derfor spår jeg, at kampen mod West Ham søndag eftermiddag ender med 2-2.  

Hvor kan kampen ses?

Xee og Viaplay.dk 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Truppen mod West Ham: Daniel James med igen

Næste artikel

Solskjær vil være tålmodig med de unge i ligaen

Relaterede artikler
Total
0
Share