Optakt: United er klar til at skyde sæsonen i gang

Manchester United går ind til den nye sæson med store forventninger. Mandag aften skal de røde djævle forsøge at indfri de forventninger, når holdet møder Wolves på Old Trafford.

Så er det omsider blevet tid til Premier League igen. Mandag aften er det Manchester Uniteds tur til at sætte i gang fra startrampen.

Det sker med nye indkøb i form af André Onana og Mason Mount, som bliver spændende at følge. Kan de mon transformere de røde djævles spil og rykke United tættere på toppen?

For første gang i mange sæsoner virker der til at være en vis ro omkring Uniteds transfervindue, hvilket tyder på at give en masse optimisme hos fansene.

Der hænger dog fortsat en grå sky over Old Trafford i form af sagen om Mason Greenwood. Den vil spillere og fans nok ikke bekymre sig om, når først bolden triller på drømmenes teater mandag aften.

På den modsatte banehalvdel står Wolves med en ny manager efter skilsmissen med Julen Lopetegui tidligere på ugen. Den nye mand er Gary O’Neill, der mod forventning var med til at holde Bournemouth oppe i Premier League i sidste sæson. Den engelske træner har kun haft et par dages træning med sit nye hold. Så det er svært at forudse, hvordan Wolves vil gribe kampen an.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles mandag den 14. august klokken 21.00 på Old Trafford.

Dommer:

Simon Hooper

Skader og karantæner: 

Manchester United må undvære Rasmus Højlund, Amad Diallo, Kobbie Mainoo og Tom Heaton, der alle er skadede, mens Tyrell Malacia og Dean Henderson er tvivlsomme til kampen.

Wolves har alle mand til rådighed.

Mulige startopstillinger: 

Manchester United

Onana

Dalot – Varane – Martinez – Shaw

Casemiro – Mount

Antony – Fernandes – Garnacho

Rashford

Wolves

Semedo – Dawson – Kilman – Bueno

Nunes – Lemina – Hodge – Neto

Sarabia

Cunha

Hold øje med:

Det er sjældent, at vi anbefaler at holde øje med målmanden – især ikke vores egen. Men det er nu tilfældet. André Onana forventes at få debut. Det bliver derfor super spændende at følge Uniteds spil med en proaktiv målmand, der for alvor tager del i spillet med fødderne.

Skribentens bud på kampens resultat:

2-0 til United. Jeg forventer først og fremmest at se et mere udviklet United-hold, end vi så i sidste sæson, eftersom det nu er Erik ten Hags anden sæson i klubben. Derudover forventer jeg at se kvalitetsforskellen på de to hold, hvilket bør udmønte sig i en komfortabel sejr til de røde djævle.

Hvor kan kampen ses?

TV3+ og Viaplay.

2 kommentarer
  1. Hmm det er sgu spændende, optimismen bobler og forventningerne er enorme..ihvertfald fra min lænestol.

    Det er længe siden jeg har haft den følelse, kan huske samme tid sidste år hvor ETH lige var ankommet og hans arbejde med holdet lige vsr begyndt, der var det følelsen af om det nu endeligt var lykkes at finde en manager der kunne rykke klubben i den rigtige retning, efter Solskjær havde forsøgt men allugrvek famlet i blinde og Rangnik havde kørt holdet i sænk.

    I store træk lykkedes ETH i sidste sæson, men alle kunne se den “dødvægt” truppen slæbte rundt på efter de sidste managers forskellige indkøb, man sagde at ETH havde brug for min. tre transfer vinduer før han havde fået trimmet holdet og implementeret sin spillestil.

    Nu begynder det at ligne noget.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Fred deler afskedsvideo

Næste artikel

OFFICIELT: Uniteds nummer 17 solgt

ANNONCE