Cristiano Ronaldo scorer mod Brighton

Optakt: United gæster mågerne på sydkysten

Manchester United skal forsøge at bygge videre på de lovende takter fra mandagens sejr, når de møder Brighton på udebane. Vi varmer op til aftenens opgør fra det sydlige England i vores optakt her under.

Bolden ruller på ny i Premier League i denne weekend, og for Manchester United går turen til Englands sydkyst, hvor Brighton venter på the Amex. De Røde Djævle kommer som bekendt ind til opgøret med en positiv oplevelse at motivere sig med, efter man i mandags besejrede Brentford med 3-0 i sæsonens sidste hjemmekamp.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Brighton kommer formstærkt ind til kampe, efter man med en 3-0 sejr mod Wolves gjorde det til tre sejre i holdets seneste fem kampe. Graham Potters tropper har gang i en ganske fornuftig sæson og ligger lige nu placeret lige udenfor de europæiske pladser på niendepladsen – dog uden realistisk chance for at nå syvendepladsen, som giver adgang til Conference League-kvalifikationen.

I den røde del af Manchester, skal man også kigge langt efter noget at spille for i den resterende del af sæsonen. I hvert fald er man afhængige af et massivt sammenbrud fra både Arsenal og Tottenham, hvis det på nogen måde skal være muligt at ramme den eftertragtede 4. plads, som giver adgang til Champions League.

Der skal spilles efter det, så længe det er muligt, og der skal altså ikke hviles på laurbærerne i dag, hvis det stadig skal være en mulighed.

Dato, tid og sted

Kampen fløjtes i gang 7. maj klokken 18:30 på Amex Stadium.

Dommer

Andy Madley er dagens dommer.

Skader og karantæner

Hos Manchester United er Eric Bailly tvivlsom op til kampen, mens Marcus Rashford med garanti ikke kommer i aktion mod Brighton, da han døjer med sygdom. Derudover må United også stadig undvære Luke Shaw, Jadon Sancho og Paul Pogba.

Enock Mwepu, Jeremy Sarmiento og Jakub Moder er de eneste skadesplagede Seagulls.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Dalot – Lindelöf – Varane – Telles

McTominay – Fred

Elanga – Fernandes – Mata

Ronaldo

Brighton Hove & Albion

Sanchez

Veltman – Dunk – Cucurella

Trossard – Caicedo – Bissouma – March

MacAllister

Welbeck – Maupay

Hold øje med

Leandro Trossard er en flot, flot spiller, som til tider disker op med flotte detaljer og både mål og assists. Starter han inde, og er han i spillehumør, kan han godt gå hen og få Uniteds bagkæde på glatis i aften.

Skribentens bud på kampens udfald

Selv med den gode oplevelse fra i mandags in mente, har jeg min tvivl om, at United er lige så overbevisende i aften mod et formstærkt og godt trænet hold som Brighton. Jeg frygter endnu en inspirerende affære, som Ronaldo forhåbentlig hiver Uniteds vej i sidste ende. 1-2 er bliver mit bud på et resultat.

TV

Kampen vises på TV3+, men kan som altid også ses på Den Glade Gris i København og Panenka i Århus.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
9
Shares
Forrige artikel

United kunne have købt Luís Diaz, men ledelsen afviste Rangnicks ønske

Næste artikel
Juan Mata

Startopstillinger: Genvalg til alle mand - Welbeck starter for Brighton

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
9
Share