Optakt: United har ikke råd til flere Premier League-skuffelser

Der er ikke plads til flere skuffelser mod endnu en af ligaens bundhold, når Newcastle kommer på besøg.

Newcastle kommer på besøg på Old Trafford søndag eftermiddag, og der skal United hente tre stensikre point for at sætte sig solidt på top-fire pladserne

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Steve Bruces tropper har gang i en skuffende sæson, hvor det indtil videre kun er blevet til syv sejre i 24 kampe. Holdet har et lille hold ned til en af nedrykningspladserne, men det er stadig et hold, der kæmper for overlevelse i ligaen.

Derfor vil de også komme tændte til Old Trafford, og det skal Solskjærs udvalgte være opmærksomme på. United kommer fra (endnu) en god oplevelse i Torino, hvor de som bekendt besejrede Real Sociedad 4-0 torsdag aften i Europa League.

Forhåbentlig betyder den sejr, at tankerne i morgen ikke behøver være på returopgøret, der spilles på torsdag. I dag har næste uges modstander i Premier League, Chelsea, smidt point i Southampton, ligesom Liverpool i skrivende stund er ved at tabe til Everton.

To sejre eller fire point i ligaens næste to kampe vil derfor få Uniteds top-fire placering til at se endda rigtig lovende ud.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles søndag den 21 februar klokken 20:00 på Old Trafford.

Kampens dommer:
Paul Tierney.

Skader og karantæner:
Paul Pogba og Phil Jones er helt sikkert ukampdygtige. Derudover er Scott McTominay, Edinson Cavani og Donny van De Beek tvivlsomme. Newcastle har ifølge deres manager Steve Bruce ingen skader forud for kampen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
David de Gea
Wan-Bissaka – Bailly – Maguire – Shaw
Fred – Matic
Greenwood – Fernandes – Rashford
Martial

Newcastle
Darlow
Craft – Lacelles – Clarke – Lewis
Shelvey – Hayden – Willock
Gayle – Wilson – Saint-Maximin

Hold øje med:
Callum Wilson har scoret 10 gange i den her sæson, og han er en mand, der gennem flere sæsoner har vist, at han ved, hvor målet står.

Skribentens bud på kampens resultat:
Selvom United ikke har været altødelæggende på hjemmebane i den her sæson, så er de alligevel favoritter. Den gode præstation i Italien forleden må også have givet noget selvtillid til holdet. 2-0.

TV:
Kampen vises på Xee.
 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United vil snakke fremtid med Cavani

Næste artikel

Dempsey og Butt assisterer Solskjær mod Newcastle

ANNONCE