Optakt: United i must-win mod Norwich

Lørdag er Manchester United tilbage på Old Trafford i Premier League. Modstanderen er oprykkerne fra Norwich, og for Ole Gunnar Solskjærs mandskab er alt andet end tre point en katastrofe.

Det har været en hård start på 2020 for Manchester United og Solskjær. Efter en god december måned er ”De Røde Djævle” igen garant for at være et svingende mandskab, som leverer nat-og-dag-præstationer, der er svære at blive kloge på.

Indtil videre har det nye årti budt på to nederlag mod henholdsvis Arsenal og Manchester City, hvorimod det også er blevet til et uafgjort resultat mod Wolves i FA-Cuppen.

Norwich rykkede i sommers op i Premier League, og det har været svært for ”Kanariefuglene” at vænne sig til tilværelsen i den bedste engelske række.

Aktuelt ligger klubben på en sidsteplads i ligaen med sølle 14 point. Den seneste periode har dog budt på bedre resultater, og holdet har ikke tabt i de seneste tre kampe. Det er dog heller ikke blevet til en sejr i Premier League, siden holdet slog Everton på udebane den 23. november 2019.

Hjemme på Old Trafford er der tale om en kamp, som United må og skal vinde. Det er samtidig en god mulighed for, at holdet kan finde tilbage på rette spor og holde fast i troen på at hale ind på Chelsea, der indtager den forjættede fjerdeplads i Premier League.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag den 10. januar klokken 16:00 på Old Trafford.

Skader/karantæner:

Manchester Uniteds skadesliste er stadig uoverskueligt lang: Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Marcos Rojo, Diogo Dalot, Scott McTominay, Paul Pogba og senest Jesse Lingard ventes alle ude af opgøret.

På samme tid er Harry Maguire tvivlsom. Noget tyder dog på, at den engelske midterforsvar kan tage del i kampen, idet Solskjær på fredagens pressemøde fortalte, at Maguires skade ikke er så slemt som først meldt ud.

Norwichs skadesliste er ikke lige så lang. Dog er Timm Klose, Josip Drmic og Ben Godfrey helt ude af opgøret, mens også Teemu Pukki er tvivlsom. Norwichs topscorer blev dog sparet i klubbens seneste kamp, hvorfor det forventes, at han vil være sin skade kvit og klar til at spille igen.

Dommer:

Kampens dommer bliver Anthony Taylor. Han dømte senest United, da holdet mødte Manchester City i Premier League den 7. januar 2019. Dengang gik det meget godt, og United kunne tage fra Etihad Stadium med en sejr på 1-2.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea
Wan-Bissaka – Lindelöf – Jones – Shaw
Matic – Fred
Greenwood – Mata – Rashford
Martial

Norwich:

Krul
Aarons – Zimmermann – Hanley – Byram
Tettey – Vrancic
Buendia – McLean – Cantwell
Pukki

Hold øje med:

Teemu Pukki er en interessant spiller at holde øje med i et dansk perspektiv. Den tidligere Brøndby-spiller bombede Norwich tilbage i Premier League i fjor, og finnen har også vist sin målnæse frem i Premier League.

Pukki var farligst i begyndelsen af dette års Premier League, hvor Norwich også leverede sine bedste resultater. Angriberens målnæse bør dog ikke undervurderes og trods en dårlig periode, skal Uniteds forsvarsspillere være vågne, hvis Pukki skal forlade banen uden at have sat sig præg.

Af andre interessante spillere fra Norwich-mandskabet kan nævnes assist-maskinen, Emi Buendia, som var nomineret til månedens spiller i Premier League for december-måned.

Skribentens bud på kampens resultat:

De mange skader er ikke en undskyldning i morgen. Der er tale om en kamp, United skal vinde. Jeg håber og tror også på, at forventningerne bliver realiseret. Norwich er et hold, som typisk ønsker at spille angrebsfodbold, og det kan United forhåbentligt udnytte, når de offensive missiler bliver sendt i kontra.

”De Røde Djævle” vinder 3-1, og Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood bliver alle noteret for en ”pind”.  

Vidste du, at…

  • United og Norwich har mødt hinanden 70 gange i historiens løb? Her har ”De Røde Djævle” vundet 38 kampe, hvorimod 15 er endt uafgjort, og 17 sejre er gået til Norwich.
  • Norwich har den dårligste udebanestatistik i dette års Premier League med en målscore på 5-16?  

TV:

Kampen bliver vist på TV3 MAX.

Hvem møder rivalerne?

Crystal Palace – Arsenal
Chelsea – Burnley
Tottenham – Liverpool
Aston Villa – Manchester City

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Overraskelse fra Solskjær: Maguire i spil til Norwich-opgør

Næste artikel

U23: Bailly og Fosu-Mensah tilbage på grønsværen i sejr

Relaterede artikler
Total
0
Share