Overraskelse fra Solskjær: Maguire i spil til Norwich-opgør

Ole Gunnar Solskjær kom med en noget overraskende melding i forbindelse med fredagens pressemøde forud for lørdagens Premier League-opgør mod Norwich. Harry Maguire, som ellers var blevet meldt ude i en længere periode, er nemlig i spil til kampen.

Det tydede egentlig på, at Solskjær kun ville have Victor Lindelöf og Phil Jones at vælge imellem, når nordmanden lørdag skulle sætte sit midterforsvar til hjemmebanekampen mod Norwich.

Faktisk havde flere engelske medier torsdag proklameret, at rekorddyre Harry Maguire muligvis ville være ude i op til flere måneder.

Solskjær afviste dog dette på fredagens pressemøde. Ifølge Uniteds manager er den engelske midterforsvar endda i spil til at starte inde i lørdagens Premier League-opgør.

– Der var tale om en mindre ting. Jeg ved ikke, hvor rapporterne (om at Maguire skulle være ude i flere måneder, red.) kommer fra. I må have forvekslet ham med Harry Kane. Han træner med holdet i dag, og så får vi at se, om han er klar i morgen. 

Tottenhams Harry Kane er netop blevet meldt ude indtil april, hvorfor Solskjær talte om en mulig forveksling mellem de to engelske landsholdsspillere. 

På pressemødet var der også dårlige nyheder om Jesse Lingard. Solskjær fortalte, at offensivspilleren har været sengeliggende siden tirsdagens 1-3-nederlag mod ærkerivalerne fra Manchester City. Han er definitivt ude af opgøret mod Norwich. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Ole Gunnar goes bonkers

Næste artikel

Optakt: United i must-win mod Norwich

Relaterede artikler
Total
0
Share