Optakt: United skal forsinke Citys mesterskabsfest

Manchester United spiller i aften topkamp mod Leicester. Et nederlag sender mesterskabet til City. Det må ikke ske, læs optakten her:

Manchester United skal endnu engang forsøge at forsinke Manchester Citys mesterskabsfest, når de i aften tager imod Champions League-hungrende Leicester.

De røde djævle vendte i søndags endnu et truende nederlag til sejr, da de besejrede Aston Villa med 3-1. Derfor er United stadig matematisk med i ræset om det engelske mesterskab, mens Leicesters håb om en top 4-placering begyndte at smuldre i hænderne på dem, da de tabte 4-2 til Newcastle. 
Ole Gunnar Solskjærs tropper er i god form for tiden. United har nemlig ikke tabt i Premier League siden den 27. januar, men med en udmattende uge kan Uniteds række af ubesejrede kampe blive truet, især når Liverpool venter om 48 timer. 

Leicesters mareridt fra 19/20-sæonen, hvor Champions League-drømmene kollapsede, kan for Leicester være på vej igen. Senest blev Schmeichel og co. udspillet af et velspillende Newcastle-hold, der sikrede sig overlevelse i Premier League.  

Manchester United har historisk set et godt tag på Leicester. Leicester har nemlig ikke formået at slå Manchester United i Premier League siden 2014. 

Dato, tid og sted: 

Tirsdag den 11. maj klokken 19:00 på Old Trafford 

Kampens dommer: 

Craig Pawson 

Skader og karantæner: 

Leicester må undvære Wes Morgan, Harvey Barnes og James Justin, der alle er ude med længerevarende skader. Endvidere er Jonny Evans tvivlsom med en ankelskade. 

Manchester United er uden Anthony Martial, Daniel James, Phil Jones og Harry Maguire. Sidstnævnte misser dermed sin første Premier League-kamp for de røde djævle. 

Mulige startopstillinger: 

Manchester United ​

Henderson 

Wan-Bissaka – Lindelöf – Bailey – Shaw 

Fred – Matic 

Greenwood – Van de Beek – Rashford 

Cavani 

 

Leicester

Schmeichel 

Amartey – Fofana – Soyuncu 

Pereira – Praet – Tielemans – Thomas 

Perez – Maddison 

Iheanacho 

Hold øje med: 

Kelechi Iheanacho er brandvarm for tiden. Den 24-årige nigerianer, har scoret 15 mål i 2021. Desuden har han været direkte involveret i fem mål i de seneste fem indbyrdes kampe mellem Leicester og Manchester United. 

Skribentens bud på kampens resultat: 

Selvom United har en stor kamp mod Liverpool på onsdag, tror jeg ikke, at Ole Gunnar Solskjær hviler på laurbærrene i dagens kamp. Et nederlag vil sende mesterskabet til City. Den fest vil man som United-spiller ikke være skyld i. Derfor håber og tror jeg, at Solskjær vil motivere sine spillere til at levere en flot kamp som United vinder 3-1.

Hvor kan kampen ses? 

Viaplay og Xee 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United intensiverer sikkerheden frem mod udskudt Liverpool-opgør

Næste artikel

OldTrafford.dk Anbefaler: Stort Sir Alex Ferguson-interview forud for filmpremiere

ANNONCE