United intensiverer sikkerheden frem mod udskudt Liverpool-opgør

Manchester United intensiverer angiveligt sikkerheden på Old Trafford frem mod det udskudte Liverpool-opgør, der bliver spillet torsdag den 13. maj.

United og Liverpool skulle egentlig have spillet den 2. maj, men grundet massive fanprotester uden for og inde på Old Trafford op til rivalopgøret blev kampen udskudt.

Nu går rygterne på, at United-fansene ønsker at markere sig med endnu en protest mod Glazer-familien, når det udskudte opgør skal spilles torsdag aften.

Af den grund intensiverer United nu sikkerheden på stadion, således at det bliver sværere for de fremmødte fans at bryde ind bag Old Traffords mure.

Det skriver Sky Sports.

Helt lavpraktisk betyder det, at klubben opsætter mere omfattende barikkader og barrierer ved den sydøstlige kvadrant af stadionet, tæt på indgangen til “Munich Tunnel”, som var der, hvor fansene sikrede sig adgang senest.

Klubben har i den seneste periode også udvidet sikkerheden på Uniteds træningsanlæg, efter at omkring 20 fans troppede op på Carrington med ønsket om en snak med Ole Gunnar Solskjær og hans stab oven på spekulationerne om en europæisk udbryderliga.

Sky Sports skriver på samme tid, at Uniteds supportergruppe forventer op mod 10.000 protesterende fans torsdag. Til sammenligning var der omkring 2.000 fans til stede foran stadion den 2. maj.

Selvom United også tirsdag spiller hjemme i Premier League mod Leicester, tyder rygterne altså på, at de mest markante fansprotester ventes at finde sted på torsdag før North West Derbyet mod Liverpool.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

U23: Rødt kort førte til nederlag i sæsonens sidste kamp

Næste artikel

Optakt: United skal forsinke Citys mesterskabsfest

ANNONCE