Optakt: United skal forsøge at lægge afstand til konkurrenterne

Erik ten Hag og hans tropper kan for første gang i sæsonen marchere op på en tredjeplads i Premier League med en sejr, hvis Newcastle samtidig taber til Arsenal.

Manchester United træder ind i det nye år som en del af top fire, hvilket er første gang i sæsonen, at Erik ten Hag og co. indtager en Champions League-givende placering.

Mens de røde djævle viser fornem form, halter flere af konkurrenterne som Tottenham og Chelsea efter med dårlige resultater. Mandag tabte også Liverpool et skridt i topstriden, da klubben led et nederlag på 1-3 til Brentford.

United har derfor mulighed for at trække fra sine konkurrenter i kampen om top fire med en sejr over Bournemouth tirsdag aften.

En sejr vil bringe de røde djævle fem point foran Tottenham, syv point foran Liverpool og ti point foran Chelsea, der møder Manchester City senere på ugen. Faktisk kan United gå op på en tredjeplads, hvis Newcastle taber til Arsenal tirsdag aften.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles tirsdag den 3. januar klokken 21.00 på Old Trafford.

Dommer: 

Michael Salisbury

Skader og karantæner:

De røde djævle må undvære Diogo Dalot, Jadon Sancho og Axel Tuanzebe. Scott McTominay er tvivlsom til kampen. Erik ten Hag sagde på et pressemøde tirsdag, at han ikke ønsker at tage chancer med spillere, der er på vej tilbage fra skade. Så det virker usandsynligt, at skotten kommer i aktion.

Bournemouth må til kampen se bort fra danske Philip Billing, Marcus Tavernier, målmand Neto, Ryan Fredericks, Junior Stanislas og David Brooks, der alle er ude med skader.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Varane – Martinez – Shaw

Casemiro – Fred

Antony – Fernandes – Rashford

Martial

Bournemouth

Travers

Mepham – Senesi – L. Kelly

A. Smith – L. Cook – Lerma – S. Dembele – Zemura

Solanke – Moore

Hold øje med:

Dominic Solanke. Den tidligere Liverpool- og Chelsea-spiller er holdets offensive es, idet han står noteret for flest målinvolveringer (mål og assist) af alle på holdet. Han har lavet tre mål og tre assist. United bør derfor være ekstra opmærksomme på ham.

Skribentens bud på kampens resultat:

3-0 til United. De røde djævle bør ikke have problemer med Bournemouth, der på papiret må siges at være et af ligaens tre dårligste hold. Udeholdet vil desuden være uden to midtbaneprofiler, herunder Philip Billing, hvilket må være en ekstra gave for United. Publikummet på Old Trafford fortjener en opvisning. Alt andet end en overbevisende sejr til hjemmeholdet vil være skuffende.

Hvor kan kampen ses?

See og Viaplay

Forrige artikel

Podcast: Cherries Optakt - Endnu en United-sejr efter nedkæmpede Ulve?

Næste artikel

VM-spillere nomineret til månedens spiller

ANNONCE