VM-spillere nomineret til månedens spiller

Luke Shaw, Casemiro og Marcus Rashford er med i opløbet til månedens spiller

Kun tre kampe har Manchester Unites spillet i denne måned som følge af VM i Qatar, hvilket har kastet tre sejre af sig over henholdsvis Burnley, Nottingham Forrest og senest Wolverhampton.

De tre nominerede til månedens spiller er Casemiro, Luke Shaw og Marcus Rashford.

Casemiro spillede i den første kamp i det centrale forsvar, hvilket den brasilianske landsholdsspiller fik store roser for efterfølgende. I kampen mod Nottingham Forrest lavede han en flot assist til Freds 3-0 mål. I alle tre kampe har Casemiro sat en tyk streg under, hvorfor han regnes som en af verdens bedste centrale midtbanespillere.

Også Luke Shaw har spillet væk fra sin normale position i december måned. I de to Premier League-kampe har Shaw spillet som den venstre midterforsvar, hvilket har fået medier og eksperter, inklusiv Oldtrafford.dks podcastværter i det seneste afsnit, til at spekulere i om Shaw reelt presser Lisandro Martinez, når han er klar igen. Sammen med resten af holdet har Shaw holdt nullet i alle tre kampe.

Sidst er der Marcus Rashford, der inden kampen mod Wolverhampton fik flere til at spærre øjnene op, da den varme angriber sad på bænken. Rashford har selv bekræftet, at hen sov over sig til et holdmøde, men ikke desto mindre var han vågen og professionel nok til at lave kampens eneste mål mod ulvene. Mod Burnley drev han gæk med forsvaret og mod Nottingham Forrest sparkede han Christian Eriksens hjørnespark sikkert ind kort før han assisterede angrebsmakkeren Anthony Martial.

Forrige artikel

Optakt: United skal forsøge at lægge afstand til konkurrenterne

Næste artikel

Startopstilling: Maguire tilbage blandt Erik ten Hags 11 udvalgte

ANNONCE