Optakt: United skal jagte 3. pladsen mod besværlige Fulham

Manchester United skal spille sæsonens sidste Premier League-kamp senere i dag. Oldtrafford.dk lader op til kampen herunder.

Premier League-sæsonen går i dag på hæld, når hele 38. spillerunde bliver afviklet klokken 17.30.

På Old Trafford spiller Manchester United og Fulham i en kamp, hvor begge mandskaber ikke har det helt store på spil.

Manchester United sikrede som bekendt Champions League-kvalifikation i 4-1-sejren mod Chelsea torsdag aften, mens Fulham placeringsmæssigt ender på 10. pladsen i PL-tabellen uagtet resultatet.

Set i det lys er det alligevel Manchester United, som har mest på spil, hvor en sejr nok er påkrævet, hvis ’De Røde Djævle’ vil sikre 3. pladsen.

Andetsteds drager Newcastle nemlig til Chelsea og Stamford Bridge, hvor meget peger i retning af en Newcastle-sejr med henblik på Chelseas seneste præstationer.

Manchester United er også store favoritter til kampen ifølge bookmakerne, men det har ikke været uden besvær, at Manchester United har trukket sig sejrsrigt ud af de to kampe, Fulham og United har spillet i denne sæson.

Det første møde mellem de to klubber fandt sted lige inden VM-slutrunden i slutningen af 2022. En kamp, hvor Alejandro Garnacho med hjælp fra Christian Eriksen fik sikret sejren til Manchester United i de allersidste sekunder af dommerens tillægstid med en scoring til 2-1.

Det andet møde blev spillet tidligere på foråret i FA Cuppen, hvor Fulham længe lignede det stærkeste hold, inden Willian midlertidigt afværgede en United-scoring, da han tog med hænder på mållinjen, hvorefter Aleksander Mitrovic fik truet sig til et rødt kort hos dommer Chris Kavanaugh. Manchester United scorede på det efterfølgende straffespark og vandt kampen 3-1 med to mand i overtal.

Derfor bliver det næppe nogen nem opgave, når de to mandskaber senere støder sammen, mens Manchester United samtidigt har en sidste mulighed for at få fyldt tanken med selvtillid inden FA Cup-finalen mod Manchester City den 3. juni.

Dato, tid og sted:

De to hold spiller i dag kl. 17.30 på Old Trafford.

Dommer:

36-årige Robert Jones dømmer kampen.

Skader og karantæner:

Antony og Luke Shaw er ikke tilgængelige, efter de udgik med skader mod Chelsea torsdag aften. Donny van de Beek, Marcel Sabitzer, Phil Jones og Lisandro Martinez sidder også fortsat ude.

Hos Fulham er Andreas Pereira, Tim Ream og Layvin Kurzawa ude.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

 Dalot – Varane – Lindelof – Malacia

Casemiro – Eriksen

Sancho – Fernandes – Rashford

Martial

Fulham F.C.:

Leno

Tete, Adarabioyo, Diop, Robinson

Reed, Palhinha

Wilson, Cairney, Willian

Mitrovic

Hold øje med:

Aleksandar Mitrovic har været en af Fulhams helt store profiler i deres flotte sæson. Boksspillerens vigtighed blev senest understreget i forbindelse med den 8-kampes karantæne, han indkasserede i FA Cup-opgøret mod Manchester United.

Fulham tabte fem kampe og vandt tre i serberens fravær. Fulham har vundet en mod Southampton og spillet en uafgjort mod Crystal Palace efter Mitrovic’ tilbagekomst. I disse kampe har han scoret tre mål. To mod Palace og et mod Southampton.

I alt har serberen scoret 14 mål i 23 Premier League-kampe i denne sæson.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror, Manchester United tager en smal sejr på 2-1. Bruno Fernandes og Marcus Rashford scorer.

TV:

TV3 Max og Viaplay

Forrige artikel

Chelsea-kampen: Hvad lærte vi?

Næste artikel

Medie: United kigger på midterforsvarer

ANNONCE